Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili................

interpretacja piosenki - do znajacych angielski

Polecane posty

Lili,take another walk out of your fake world please put all the drugs out of your hand you'll see that you can breath without not back up some much stuff you got to understand for every step in any walk any town of any thought i'll be your guide for every street of any scene any place you've never been i'll be your guide lili,you know there's still a place for people like us the same blood runs in every hand you see its not the wings that makes the angel just have to move the bats out of your head for every step in any walk any town of any thought i'll be your guide for every street of any scene any place you've never been i'll be your guide lili,easy as a kiss we'll find an answer put all your fears back in the shade don't become a ghost without no colour cause you're the best paint life ever made Chcialam sie Was zapytac, jak interpretujecie te slowa? Jakie macie wybrazenia czytając/sluchając ? W kazdym razie polecam posłuchać. Uwielbiam tę piosenkę. http://www.youtube.com/watch?v=CdixoJEBL6I&feature=related pozdrawiam i proszę o Wasze interpretacje. Jestem b. ciekawa.

Gość juz dluzszych nie bylo?
:o

Gość typiara pochodzi
z jakiejś patologii, a facet chce ją z niej wyrwać :P

:) dziekuje. bardzo trafne:D

Gość twój tata za drzwiami?
To słowa jakiegoś faceta, który kieruje je do Lili (może to jego narzeczona lub ktoś kto jest mu bliski). Dziewczyna się pogubiła i nie widzi drogi wyjścia. Facet proponuje jej pomoc i że będzie jej towarzyszył, że może być lepiej itp Ogólnie problematyka oklepana, nic specjalnego. Link mi się nie włącza, a nie chce mi się szukać tego samemu więc piszę na podstawie tekstu.

Gość typiara pochodzi
Mnie też się nie otwiera, ale przesłuchałam na wrzucie. Zbyt smentasowate i monotonne, jak dla mnie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CdixoJ EBL6I&feature=related heh bo link zawiera niedozwolone slowo trzeba link skleic i bedzsie ok piosenka jest piękna.Uwielbiam ekspresję..

kwetsia gustu. Ja lubie bardzo sluchac takiej muzyki. fakt, ze często mi mowia, ze samych smętow slucham , i stąd depresja