Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka1889

piersi

Polecane posty

hej, mam za małe piersi... :( mam 20 lat a jest tragedia, zimą mam wieksze a teraz latem prawie deska... ;( co mam zrobic? macie jakies sprawdzone leki, sposoby?

Gość dwoja
Fajnie ze masz 2 zdrowe piersi bo np nie mam jeden i tez mam 20 lat

Gość Salmaa
a tam- a po co Ci wory? żeby na starość je na plecy sobie zarzucać? też mam małe piersi ale jakoś się tym nie przejmuję. Zbyt duży biust też dla wielu jest udręką a idealne nie możemy być-bo jak wiadomo wszem i wobec-ideały nie istnieją. Nie przejmuj się kompletnie tym! A leków chyba nie ma. Operacje za jakieś nieludzkie pieniądze.

Gość gospodyni z wyboru
a co zimą rosną?

Gość mi moja niunia kazala
na jej male piersi codziennie przed spaniem masowac jej piersi : lewa 300 razy w prawo i prawa 300 razy w lewo i tak co wieczor przed spaniem

zima troche tyje... jestem generalnie szczupła... zawsze zimą mam większe ale i przybieram na masie tak do 60 kg.. teraz waże 55... nie znam wymiarów niestety... ja nie chce miec worów, tylko w ogóle jakies piersi, bo bez stanika to tak jakbym samego sutka miała... wspólczuje starty jednej piersi, ale niestety takie zycie niesprawiedliwe :(

Jak nie znasz swoich wymiarów, to pewnie nosisz złe staniki. Zmierz się ciasno pod biustem, luźno w biuście, to pomogę Ci dobrać rozmiar, w którym Twoje piersi będą wyglądały ładnie, a Tobie będzie łatwiej je zaakceptować. :)

nosze staniki 75A... albo takie grube powiekszajace... z poduchami... ale ja sie ich wstydze przed chlopakiem itd... w dodatku mam dekolt w bliznach... :( a nie zmierze sie bo nie mam miarki niestety...

Nawet nie doczytałam tego co napisałaś, jak przeczytałam 75A. Jesteś szczupła, a nosisz obwód 75? I pewnie masz go gdzieś wysoko pod karkiem, przy każdym ruchu piersi wyskakują dołem. Zmierz się, a zmienimy to :) W dobrze dobranym staniku Twoje piersi będą podniesione, wyeksponowane i zebrane, a nie ściśnięte i zdeformowane gąbką. Pomyśl, jaki przybierają kształt w push upie.. Zmasakrujesz sobie biust. Podejrzewam, że masz okolice 65C :) Musisz sie tylko zmierzyć, a Twój biust będzie wyglądał ładnie nawet w miękkim staniku.

kurcze no na prawde nie mam cm... ale poszukam jeszcze... no jestem szczupla... mam wysokie biodra, ogolnie dziwna budowe...

Teraz doczytałam. Ja też nie mam krawieckiej, mam budowlaną :D Rozkładam ją, obkręcam sie sznurkiem i potem przykładam do miarki.

dobrze Ci głaszczka doradza, poza tym to juz potwierdzone, że w dobrze dobranym staniku piersi "odżywają" po tych masakrach, w których wcześniej siedziały i stają się pełniejsze i jędrniejsze.

Kalkulator czasami kłamie :) Jak uda Ci się znaleźć miarkę, to wpisz tutaj wymiary. Jak Ci sie nie uda, to kup jutro gdzieś albo pożycz, Twoje piersi mogą na tym tylko zyskać :) Pamiętaj, bardzo ciasno pod biustem i luźno w biuście.

nie zapomne na pewno, tylko teraz na prawde nie moge znalezc i juz ostatnio szukalam zeby dac wymiary na MM...

Gość ciocia krysia
nijaka1889 ja mam 67 pod biustem 82 w biuscie i nosze 65 E

mam takiie same wymiary jak nijaka tylko pod biustem chyba 70:)

Gość można wystarczy poszukać
Będziesz miała chłopaka z małymi mięśniami i będziecie żyli szczęśliwie :D

do autorki- nie przejmuj sie, pamietaj, ze tak naprawde nie liczy sie rozmiar, tylko to jak one reaguja na pieszczoty etc, no i to, ze w ogole sa ;) Ja mam duze piersi, ale podobaja mi sie rowniez male, facetom rowniez ;)

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też mam baardzo małe piersi.. :( moje wymiary to ; pod biustem 70 a w piersiach 80.. masakra;/ same sutki;/

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
te w porownaniu do moich sa ogroooomne

te są wielkieeee ! ja mam malutkie ... i nie raguja wcale tak fajnie na dotyk faceta... i moj ma duze miesnie...