Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didi_86

czemu nie śpi??

Polecane posty

moja coreczka choć jest maleńka (2 tygodnie) bardzo mało śpi co prawda przesypia całą prawie noc ale za to za dnia śpi niewiele . z trzy godzinnego odstępu między karmieniami przesypia może godzinę . nie płacze wtedy ale oczka ma cały czas otwarte i dużo sie wierci . czy to normalne ??

Gość fgdfvzd
ale masz problem....przesypia noc...nie płacze....i jeszcze ci zle.... tak to normalne, swoja droga ciesz sie kobieto a nie szukaj problemów

Gość kokojambo
Może godzinę? Przecież to duzo jak na spanie w dzień :o

ja się cieszę że noc przesypia i nie szukam problemów tylko naczytałam się w różnych poradnikach że powinna przesypiać 18 godzin a tu nic

mojej siostry mała też nie śpi prawie wcale od urodzenia :) widocznie tylko tyle potrzebuje ps. mi się też wydawało że noworodki śpią całyyyy dzień :))

Nie każde dziecko jest książkowe, podobnie było moją siostrzenicą cała noc przespana a w ciągu dnia malutko.

Gość sadsdsdsf
Przecież każde dziecko jest inne i różnie śpi:o Kobieto weź ty nie czytaj tych głupot :o Żadne dziecko się książkowo nie rozwija:o

chyba przestanę czytać poradniki dla mam bo w zasadzie nic się nie sprawdza z tego co tam piszą

to i tak sie ciesz,ze spi w nocy.moze jej goraco jest... przeciez upaly sa

no to wlasnie.. lepiej,ze spi w nocy jakby miala spac w dzien i w nocy grasowac..:) wyspi sie i dzien przezywa normalnie.... ciesz sie

Gość karolcia888
Mój w wieku twojej córci to w nocy budził się co 1,5h na cyca a w dzień też może ze 3 razy po 30 min spał. Też byłam zdziwiona że noworodek a mało śpi. W poradnikach piszą bzdury chyba tylko po to aby mieć dzieci ;p

dzięki Karolcia. moja mała niestety na butli od początku i może dlatego spi całą noc ale bardzo sie ciesze ze w dzień sypia troszkę dłużej :)

Gość grgtgr
Ja przez całą ciążę słyszałam że dziecko po urodzeniu to tylko śpi, sra i je więc na bank się nie zmęczę i sajgon przyjdzie dopiero gdy dziecko stanie się mobilne (zacznie raczkować i chodzić). Jakiez moje zdziwienie było ze dziecko jednak nie spało w dzień a nawet w nocy zbytnio nie chciało.