Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia asia asia aa

Poród w Chorzowie na Strzelców Bytomskich

Polecane posty

Gość asia asia asia aa

Jest jakaś dziewczyna, która rodziła w tym szpitalu??? Jak opieka??

Gość asia asia asia aa
up

Gość illonka
Ja właśnie wybieram się na poród do szpitala na ul.Strzelców.Od ponad dwóch miesięcy szpital nazywa się INSTYTUT MATKI I NOWORODKA i jest już w prywatnych rękach co mnie bardzo cieszy ponieważ nastąpiło wiele zmian na lepsze.Mianowicie z tego co usłyszałam od rodzących tam dziewczyn personel się stara i jest bardzo miły bo w końcu jest nowy przełożony więc na logikę każda położna czy pielęgniarka lub lekarz zapewne martwią się by nie stracić pracy (to mój punkt widzenia) i innych dziewczyn. Znieczulenie wewnątrzoponowe jest darmowe :) i mało tego ponoć jak się urodzi dzidziuś,a jest z Wami mąż czy partner to każą zdjąć koszulkę i kładą dzidziusia na klatkę ojca :))).Dla mnie i mojego męża to REWELACJA wręcz, tak powinno być wszędzie żeby ojciec dziecka też czuł więź z Maleństwem od samego początku. Wiele moich znajomych jechało do ościennych Świętochłowic ale teraz podobno rezygnują i jadą do Chorzowa.W końcu cóź z tego ze sciany odmalowane w Świonach jak nie o to chodzi.Według mnie liczy się PERSONEL,który nami bęzie się zajmował!Czyż nie? Mój mąż już nie może się doczekać takiego przeżycia i mówi,że jest normalnie zaskoczony że małą będzie miał na klacie :) Życzę sobie i Wam powodzenia i niezapomnianych miłych chwil.