Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hygwen

dziewczyna "ksiezniczka"

Polecane posty

Gość hygwen

jaki to typ? jakbyscie ja okreslili? i jej zachowanie? czy tez sie tak czasem zachowujecie?

Gość rozpieszczana w dzieciństywie
bo była ładna, zadufana w sobie, kapryśna, co to nie ona, sra wyżej niż dupę nosi

Gość hygwen
czyli to jest negatywne okreslenie? nie ma zadnych zalet? skad to sie bierze?

Gość o ile się nie mylę
to Ty mówiłeś o komunii.Z tego,co zrozumiałam nikt,nie powiedział Twojej dziewczynie "zapraszam".Gdybym była na Jej miejscu, nie poszłabym wcale.

"hygwen czyli to jest negatywne okreslenie? nie ma zadnych zalet? skad to sie bierze?" są wady i zalety

Gość Nie, nie ma zalet

a moim zdaniem dziewczyna księżniczka to taka która dostała od życia dobrych rodziców którzy wiedzieli jak solidnie ja wychować! dlatego ksiezniczka :-)

Otóż księżniczki mają w głowie myśl ,, nie ten to następny ,, Taka kobieta będzie wymagała od swojego faceta tego, aby to on się starał, a ona będzie czerpała z tego korzyści i satysfakcję . Taka dziewczyna zapewne nic nie będzie wnosiła do związku lub znajomości, gdyż ona uważa się za osobę lepszą. Plusem księżniczki jest to, że jest piękna i szanuje się - czasami ... i tyle.

Gość o ile się nie mylę
Jeśli jesteś tym ,o którym myślę,to "księżniczka" zdecydowanie nie odnosi się do Twojej dziewczyny.

"perła987654321 a gdzie tonapisane ze ksiezniczka ma byc ta piekna ?????????????????????????" a nie czytałaś bajek - tam księżniczki zawsze są piękne

jak wyglada typ ksiezniczki ??? to okreslenie mowi samo za siebie: jest sliczna najczesciej to blondyna z jaskrawym kolorem wlosow, lub brunetka z farbowanym megaczarnym ma frencza, lub jego podrobe, czyli wiesniackie plastikowe tipsy uwaza sie za najwazniejsza, najpiekniejsza, najlepsza do tego i jest tego pewna siebie czesto ma jakies wiesniackie tatuaze jest zawsze modnie i drogo ubrana (jej ulubiony kolor to rozowy) ma idealnie zrobiona tapete i pelno roznych malunkow z blyszczykiem na czele zazwyczaj ma wzrost ponizej 170 cm pojawia sie z jakimis napakowanymi fagasami

Gość l0velas
precz z księżniczkami

Annonim7 -> trafny opis ;) ja bym jeszcze dodał do tego że dość często ma SSI ;p

Gość Makinwa Ska
Takiej to trzeba dobrze dupsko wygrzmocic raz drugi trzeci i zostawic wtedy przejzy na oczy i zobaczy ze swiat nie jest taki rozowy i nie wszystko sie kreci w okol niej :)

Gość na mnie w LO mówili księżniczk
eeeee, pitolicie! "księżniczka" to taka, co sie nie zadaje z "byle kim", czyli np. nie umówi się z pierwszym lepszym kolegą, który jej to proponuje, tylko z kimś kto ma określone cechy charakteru itd. nie da się pocałować na pierwszej, drugiej, trzeciej randce - bo na jej pocalunek trzeba sobie zasłużyć. cały czas trzyma fason i ma klasę, nawet w nieciekawych sytuacjach. "księżniczka" bardzo długo jest dziewicą - praktycznie do momentu poznania księcia i pare miesięcy/lat dłużej. stawia wymagania facetowi, ciągle czeka na tą swoją miłość jak z bajki. uczy się najlepiej w klasie, dba o swój wizerunek, ma bardzo duże powodzenie, nikogo nie odtrąca, tylko każdego wodzi za nos.

Gość Czarna---Mamba_
Ja jestem typem księznkiczki i przyznaje się do tego bez bicia :D :P Ale nie zgadzam się z tym co napisaliście :P

Gość Nie książe i dobrze
O tak, ten opis księżniczki idealnie zgadza się z kimś kogo znałem :P Może to Ty, Księżniczko? :P

Gość izolda1982
moim zdaniem księżniczka to osoba która uważa się za lepszą, jest egoistką, nie uznaje kompromisów. w związku jest bierna bo sądzi że ktoś kto się z nią spotyka już jest wygrany. w łóżku też chyba nie przejawia inicjatywy

Gość Księżniczka palcem nie kiwnie
żeby zrobić coś dla kogoś. Ona leży i pachnie a wszyscy skaczą wokół niej. Jest zarozumiała, rozpieszczona, złośliwa, nie zniży się do porządków domowych, prania - ma od tego mamę, tatę, siostrę, babcię, chłopaka, mamę chłopaka itp. Ogółem: beznadziejne dziewuszysko.

Gość guwerner
Moja laska jest taka: z jednej strony jest bardzo madra, inteligentna, zna sie na ludziach, potrafi byc slodka i rozczulajaca, lubi gotowac, uwielbia gadac... ale z drugiej strony nie cierpi jak ktos zachowuje sie prostacko (np.ja) - bo nie wzialem siatki, bo patrze jej w talerz, bo powiedzialem cos glupiego i sie wtedy czepia, potrafi zrobic awanture, strzelic focha, jest niezbyt wylewna, czasem jak taka sroga nauczycielka ale z drugiej strony czasem nie potarfi powiedziec czego chce, podjac decyzji, czeka az ktos za nia powie czego ona chce lubi duz analizowac, myslec, mowic, pytac czasem prowkuje czy to ksiezniczka? aha, nie jest jakas wypindrzona, nie przejmuje sie bardzo wygladem ale jest piekna tylko taka wredna czasem

Gość guwerner
jak ja cos robie i nie zajmuje sie nia to czasem mnie zaczepia, mowi ze sie nudzi... troche mnie to wkurza, bo czasem cos naprawiam, remntuje i sie na tym skupial a ona tez chcialaby byc w centrum nie jest pokorna, ulozona cihca myszka, ktora np. w tym czasie zajela by sie np. sprzataniem

Gość guwerner
czasem tez tak troche sie zachowuje jakby byla lepsza, madrzejsza i to pokazuje...no ok, czasem jest

Gość degrengolada z polewą
Księżniczka jest zdania, że wszystko jej się należy i wymaga od innych, by jej usługiwali. Nie warto takiej poświęcać uwagi, chyba że ktoś lubi...

Gość guwerner
no moja troche tak ma, ze jej sie nalezy uwaga, szacunek a zeby ona sie tak zachowywala to juz gorzej?