Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz7474

Jak dlugo czekac jest normalne ?

Polecane posty

Gość Dariusz7474

Juz 4 miesiace slysze ze nie ma ochoty kochac sie, problem stary jak swiat, wiem. Miala swoje powody i wiem, ale spodziewa sie ze ja bede czekal i czekal. Jest tak ze ja stracilem ochote teraz, co dalej? Rozumiem dlaczego ludzie sie zastanawiajaja na jakis maly romans albo jakis szybki seks z kims innym, ale przykro ze czlowiek jest doprowadzony do czegosz takiego :(

Gość no to znajdź se
inną, a tej daj spokój

Gość Livre__
Skoro straciłeś ochotę itp,itd...po co to roztrząsać? Twój P.jest bardzo niecierpliwy,może cierpi teraz na depresję?;)

Gość Dariusz7474
Powody to byly, ze nie czuje ze ma kariere taka jaka chciala i teraz zaluje ze nie skaczyla studia. Zle sie czuje z tym. Rozumiem, ale dlaczego niszczy to co bylo takie dobre miedzy nami ? Cierpliwy ? Jak dlugo ? Ile mozna wytrzymac, i jeszcze chce sie przytulac i calowac ale nie pozwala zebym ja dotykal :(

Gość myślisz tylko swoim małym
autorze, oj nie ładnie

" Powody to byly, ze nie czuje ze ma kariere taka jaka chciala i teraz zaluje ze nie skaczyla studia. Zle sie czuje z tym." myślałam, że chodzi bardziej o powody "czysto" zdrowotne, ma chandrę, jeśli Ci zależy powinieneś ją wspierać i jakoś jej doradzić a zbliżenie samo przyjdzie- tym bardziej że ona potrzebuje bliskości jeżeli chce się przytulać i całować :)

Gość Pankracy leżący na tacy
ale pieprzycie że nieładnie olej ją jak jest teraz taka będzie taka i później sex jest ważny buduje więź i jak jednej osobie w łóżku nie będzie dobrze to wszystko zaczyna się sypać zaczynają się zdrady i poczucie niespełnienia po co ci to kopnij ja w dupę i tyle

Gość Dariusz7474
Dwa przeciwne zdania, wlasnie jestem na takim skrzyzowaniu i mysle ze jak bedzie tak dluzej to nie bede mogl, bo tu nie chodzi o sam seks, ale uczucia ktore uciekaja.

Gość Livre__
No to trzeba podjąć męską decyzję.

jo ma ją szanować a gdzie szacunek do niego przecież on też ma swoje potrzeby nie tylko ona kopnij ta królową śniegu w jej zimny zadek tego kwiatu to pół światu znajdziesz sobie inna bez wyimaginowanych powodów do odtrącania cię bo za ro ci powie że źle powiedziałeś o jej mamie i szlaban na następne 4 miesiące

Gość Dariusz7474
Tak Annonim7, tak jest.

"uczucia które uciekają z braku seksu, ciekawe" a co w tym dziwnego skoro ona go ewidentnie odtrąca nie ma bliskości namiętności wszystkiego tego co scala związek więc właśnie zaczyna się powoli rozpadać dobry sex to 40% udanego związku

Gość Dariusz7474
Naj gorsze jest to ze wszystkie inne sprawy w jej zyciu to funkcjonuja, kolezanki, inne kontakty, rodzina, cwiczenia, zakupy, wychodzenie, ale ofiara to nasze zycie seksualne.

no to coś kręci skoro inne sprawy są oki a tylko łóżko padło jak ktoś ma prawdziwe problemy to to widać na każdym polu 1 myśli już o innym 2 lezba

Gość Livre__
Może coś pomiędzy Wami nie "klika" i w tym leży przyczyna,inne sprawy są drugorzędne. Jak facet pociąga kobietę,to nie ma tamto ,czy siamto...;)

Gość Dariusz7474
Ja nie stracilem ochote calkiem, to nie jest takie proste, wstrzymuje sie. Nie akceptuje ze cos "nie klika", przez 5 lat mielismy b dobry seks.

Gość Livre__
Nie akceptuje ze cos "nie klika", przez 5 lat mielismy b dobry seks. -o... to Wy się znacie szmat czasu...a teraz masz szlaban od 4 miesięcy...kapito

Gość Livre__
Ja nie stracilem ochote calkiem, to nie jest takie proste, wstrzymuje sie. ---tak trochę kokietujesz,ale skoro już jesteś na granicy i znacie się 5 lat to pogadaj ze swoją kobietą szczerze na ten temat.Potem podejmij męską decyzję. Pytanie z topicku -Jak dlugo czekac jest normalne ?-przy tak długiej znajomości,jest dla mnie do bani...

Gość Dariusz7474
Dokladnie, ja nie bede probowal az ona cos powie, wytlumaczy. Dlaczego ja mam sie starac o to ? Bedzie dobrze przez dzien dwa i znowu miesiac bez kochania sie ?

"jo ma ją szanować a gdzie szacunek do niego przecież on też ma swoje potrzeby nie tylko ona " - dawanie dupy bez ochoty to jest szacunek do drugiej osoby ??? jest jeszcze opcja, że ona kogoś poznała, inna opcja np czy z twoją higieną autorze jest w porządku ?

Gość Livre__
Meandry swojego związku znasz tylko TY. Jak bardzo jest Ci źle ,wiesz tylko Ty. Jak bardzo Ci zależy na tej dziewczynie,wiesz także,tylko TY. itp,itd Nikt za Ciebie decyzji nie podejmie i nie da złotej rady.

Rzuc ją, co to za związek bez sexu? Nie rozumiem lasek co tak się cackaja, nie wiem na co one czekają. A poza tym sex jest taki przyjemny...

Gość Dariusz7474
Livre, prawda.