Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perła987654321

Dlaczego po co faceci dopuszczają się zdrady będąc w związku z kobieta ???

Polecane posty

Żaden mężczyzna nie zdradza, wiec nie pisz bzdur. Nie osądzaj nas mężczyzn na podstawie własnej osoby. To że wszystkie kobiety zdradzają zupełnie nijak się ma do nas facetów.

Gość sagatoki
bo są osłami, i szukają przygód. im się zdaje, że coś w ten sposób zmienią, a inna będzie lepsza. ale to złudzenie, i później chcą powrotów. śmieszne palanty :D

Olej go. A jeśli znasz panne, powiedz jej o tym. Pomyśl, jeśli byłby w przyszłości z tobą, może znalazłaby się kolejna, którą 'kocha'...

Przecież to dla ciebie nie problem, że ma narzeczoną, może być nawet żonaty. Każda kobieta jest zdolna rozwalić komuś rodzinę, więc dlaczego ty masz się przejmować?

a ja właśćiwie to w ogóle nie rozumiem samej koncepcji zdradzania, po co kobiety zdradzają swoich mężczyzn, a mężczyźni swoje kobiety? jak napisał tołstoj 'po co kupować rogala, gdy ma się własną piekarnię?' dlaczego zdrada? nie rozumiem.

a caly swiat sie w zdecydowanej wiekszosci sklada z bucow i dupkow i idiootek tylko 30% to te wartosciwe/wi z zasadami co gardza zdradami itp.

Gość zapach pomarańczy...
"dominik1000" 'Żaden mężczyzna nie zdradza, więc nie pisz bzdur.' Sam piszesz bzdury, jak niedojrzały emocjonalnie facet:( Nie pisz w imieniu wszystkich mężczyzn. Nie osądzaj wszystkich kobiet. Zdradzają wszyscy w myślach, ty też. Od myśli do czynów daleka droga, w zależności od zasad charakteru danego człowieka. Osądzani są ci, co zdradzają w czynach. A tak na marginesie zadam ci pytanie, bo piszesz w każdej swojej wypowiedzi, że wszystkie kobiety zdradzają. Twoja matka też zdradza lub zdradzała?

''Twoja matka też zdradza lub zdradzała?'' Tak zdradzała mojego ojca. Wszystkie kobiety zdradzają i nie ma ani jednego wyjątku.

Nie generalizuj, bo obrażasz inne, te porządne kobiety.

Gość ja mojego męża nie zdradzam
i nie nie zrobię tego... za to on kiedyś mnie zdradził,wybaczyłam ale zapomnieć nie potrafię :(

Gość drogie panie sa
porzadne kobiety? To jakis oksymoron. 1 na 100 jest cos warta

Gość zapach pomarańczy...
To wydarzenie spaczyło ci psychikę "dominik1000". Nigdy nie zaufasz żadnej kobiecie :(. Dla ciebie, to trauma na całe życie. Ale odwrotne sytuacje w związku, kiedy mężczyzna zdradza też istnieją. Miej to na uwadze w swoich wypowiedziach. Pozdrawiam:)

Są porządne kobiety. Zastanówmy się może dlaczego jest tak dużo tych mniej porządnych. Może to też wina facetów?

''Są porządne kobiety. Zastanówmy się może dlaczego jest tak dużo tych mniej porządnych. Może to też wina facetów?'' Oczywiście masz racje. To, że jesteście wszystkie zdemoralizowane, zepsute do szpiku kości, zdradzacie swoich mężów, rozbijacie rodziny, to wina tylko i wyłącznie mężczyzn, absolutnie nie wasza.

Gdyby facet nie chciał, to by nie puścił się z kobietą będąc z inną w związku, nieprawdaż?

natka* Są porządne kobiety. Zastanówmy się może dlaczego jest tak dużo tych mniej porządnych. Może to też wina facetów? ---------- bardzo mnie to zainteresowało. wytłumacz mi, w czym są winni faceci że kobieta jest kurwą? jestem winny bo mamy penisa?

Wina leży po obu stronach - osoby, która zdradza przede wszystkim. Ale zawsze są jakieś powody.

agent_provocateur - jasne, że nie. Nie chcę generalizować, ale faceci częściej dopuszczają się zdrad niż kobiety. Przynajmniej w moim otoczeniu. A jak facet dupi się na lewo i prawo to jest dobrze? Dlaczego jego nikt nie nawie kurwiarzem? Boże, ale z was hipokryci.

prawda szczera prawda a dlaczego facet dopuszcza sie zdrady bo jak ma u boku jakas brzudule to szlak go trafia ze sa piekne dlabo po prostu nie daje mu tak jak by on chcial !

ZDRADA=POWOD powody: - nie daje dupy - nie ma zbyt czesto ochoty na seks a facet uwielbia seks bo seks to zdrwowi - z czasem wychodzi z zalozenia ze woli ladniejsza jesli jest z taka sobie - czasami dla przygody al tu Panowi ni warto ryzykowac bo roznie to sie konczy jesli zalezy wam na zwiazku

młode pewnie jesteście. zdradzają Ci, którym brakuje czegoś w związku. moja wypowiedź nie dotyczy osób: a) kurew, kurwiarzy z charakteru. b) osób próbujących w ten sposób dowartościować się.

"Ośrodkiem seksu jest w znacznym stopniu mózg. Mózg kobiety, jej umysł nie jest skonstruowany w taki sposób, by trzymać seks w odrębnej przegródce mentalnej. To model męski mózgu wygląda tak, jak gdyby zawierał specjalną szafkę katalogową na seks, całkowicie oddzieloną od emocji."

A młode, to według ciebie ile lat? Jak w związku czegoś brakuje, to należy się rozstać a nie zdradzać.

Gość faceci?