Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 'Szeja

Miłosc.

Polecane posty

Gość 'Szeja

Czesc. Również mam problem ze swoim byłym . Zostawił mnie z powodu takiego,że jak zaczynałam z nim chodzic , umówiłam się z innym kolesiem i się z nim całowałam . Wybaczył mi to . Ale wtedy zaczeły się problemy . Ciągłe kłotnie , rozstawania, wracania. A teraz to już kompletnie nie chce do mnie wrócic. Ma totalnie mnie gdzies. Nie odpisuje mi . Ani nic . Byłam z nim 9 miesiecy . I kiedy to 9 miesiecy wybiło. Zostawił mnie w ten piękny dzien. Rownież pisze,że mnie kocha, ale nie wróci do mnie . Bo ma mnie dośc. Nie wiem co robic, chciałabym aby dalej ze mną był.

Gość drogie panie sa
trzeba bylo nie lizac sie z innym fagasem, teraz to mozesz baranka w sciane na opamietanie i zyc dalej

Gość Malgosiaaaaaa
Dziewczyny szanujcie się. jak można kręcić z 1 facetem, a cołowac się z innym?! Brak Ci moralnosci..i bardzo dobrze, że Cie zostawił. Wypominałby Ci to przez nastepnych X lat

Gość 'Szeja
Tak. Tyle,że wtedy niz ja do niego nie czułam. Chciałam go zostawić po tym jak z tamtym się całowałam. Bo był lepszy i ładniejszy . Ale kiedy on mi zaczoł pisac jak to bardzo mnie, jak mu na mnie zalezy . Tak jakoś samo wyszło ,że dalej ciągnełam ten związek .

Gość 'Szeja
Niechce tutaj za duzo pisac. Ale miałam kiedyś taka sytuacje,że kolesie własie tak mi robili tak jak ja zrobiłam jemu . Przykro mi było bardzo i stwierdziłam,że bd teraz ja się bawić kolesiami . Ze bd ich zdradzac , ranic i wg . Tylko ,że nie wyszło mi to na dobre . Bo w tym swoim jestes strasznie zakochana i załuję ,że tak postapiłam.