Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danadrma

Co o tym myślicie??????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość danadrma

Po 2 latach bycia razem rozstaliśmy się... XYZ się ciągle czepiał, wypominał mi wszystko... To on mnie zostawił i uważa że tylko z mojej winy... Mówił że to już koniec na zawsze, że nie chce się ze mną spotykać itp. Nie jesteśmy razem już od 4 miesięcy jednak od 3 spotykamy się, piszemy ze sobą bardzo często... Nie potrafimy zerwać ze sobą kontaktu... Przytula mnie tak mocno jak zawsze i tak namiętnie całuje... Podczas jednego spotkania poszliśmy ze sobą do łóżka - nie było to planowane... Pod wpływem emocji... I te emocje są między nami prawi zawsze...Wtedy zebrało się wszystko i daliśmy się ponieść chwili... Na koniec powiedział "było bosko...:)"... Dzisiaj następne spotkanie... Jednak zawsze gdy go pytam o powrót do siebie on mówi nie... Mówił że jesteśmy przyjaciółmi i tak zostanie... Powiedzcie co o tym myślicie... Czy on jeszcze coś do mnie czuje..??

Gość Gregory30
jestes jego dziwka za darmoszke, powodzenia

Gość danadrma
Pytałam też o to... Zaprzeczył. Mówił że przez ten czas nie było żadnej innej... Oczywiście powiedział mi że kręciło się koło niego dwie dziewczyny ale jednak to nie to... On szczerze mówiąc nie należy do takich mężczyzn którzy traktują kobiety jak zabawki na jedną noc..

Gość danadrma
Mówił że to co do mnie czuje nie ma znaczenia i że po 4 miesiącach rozstania nie będziemy szczęśliwi... Zawsze pozostanie między nami ta "dziura"... "Nie zrywaj nitki miłości bo wiesz czym grozi zerwanie... Nawet jeśli nitkę zwiążesz... - supeł na zawsze pozostanie..." - jemu chodzi właśnie o to...

Gość danadrma
Proszę pomóżcie mi... To jest dla mnie bardzo ważne. Szczerze mówiąc to nie wiem co mam robić..:(

Gość girl602
Może porozmawiaj z nim?? Zapytaj czego tak naprawdę chce??

ja myślę że nic do Ciebie nie czuje a wykorzystuje Twoją naiwność bo wie jak bardzo chcesz abyście wrócili do siebie .....ma seks na zawołanie i o to mu chodzi a jak tylko pojawi się w polu widzenia inna Ty pójdziesz w odstawkę....jesteś na teraz bez przyszłości więc zastanów się czy warto tracić czas dla kogoś takiego ....ja na Twoim miejscu zakończyłabym tą znajomość i to jak najszybciej .....powiedz mu że skoro nie ma szans na to że będziecie jeszcze razem to ty nie widzisz powodu żeby się dalej spotykać masz prawo układać sobie życie bez niego a tak czujesz się zwyczajnie wykorzystywana i żyjesz jakimiś złudzeniami

Gość danadrma
Już rozmawiałam.... i nic:( On wie że tak czy tak chcę z nim byc i czekam...

Postaw sprawę jasno! Przetań być na jego zachcianki! sex po przyjacielsku, z byłym, wybacz ale nie za dobrze mi się to kojarzy. Jeśli chce Cię przytulać, całować, albo z tobą spać to niech z tobą będzie. A jeśli nie to powiedz, że to ponad Twoje siły. Albo w jedną albo w drugą. Chyba że Ci to pasi, ale jak w między czsie przyjacielskiego sexu on spotka jakąś "jedyną" to potem nie rozpaczaj! Bo to będzie na twoje życzenie.

Gość danadrma
To była tylko jadana noc... Później rozmawiałam z nim na ten temat i sam powiedział że to nie powinno się wydarzyć...

Gość Opa Helmut
Zrobił sobie z Ciebie prywatną i darmową prostytutkę, buhahaha... Przekaż mu moje gratulacje! Jak na nędznego polaczka niezły jest.

Gość Opa Helmut
Zrobił sobie z Ciebie prywatną i darmową prostytutkę, buhahaha... Przekaż mu moje gratulacje! Jak na nędznego polaczka niezły jest.

" Już rozmawiałam.... i nic On wie że tak czy tak chcę z nim byc i czekam..." no własnie i dlatego że on to wie wykorzystuje Cię na maksa nie widzisz tego ? a co będzie jak znajdzie sobie inną na stałe co wtedy ?...zamierzasz w razie czego jak zaproponuje być tą trzecią bo kochasz i czkasz ?....dziewczyno opamiętaj się weź się za siebie is woje życie bo lata lecą a Ty zostaniesz w końcu sama

Gość danadrma
A myślicie że on coś jeszcze do mnie czuje...??

Gość Opa Helmut
Ta.. obrzydzenie. Pieprzysz się z nim, wenn on chce.. jesteś polaczkową zabaweczką . Kein mężczyzna nie szanuje łatwych Frauen, nawet polaczki, a nawet szczególnie oni, bo wasz naród ist prawie jak zwierzęta.

Gość danadrma
Wiem... Ja to wszystko wiem... Jestem głupia i naiwna... Ale nie potrafię sobie z tym poradzić... Jak naraie to nie wyobrażam sobie życia bez niego... :(:(

Zabaw się, znajdz kogoś na pocieszenie i zaraz sobie wyobrazisz... I pomyśl że on nie wyobraża sobie życia z tobą!

Gość danadrma
Gdyby to było takie łatwe... Próbowałam już dwa razy...Spotykałam się z 2 facetami... i na paru spotkaniach się skończyło... Nie potrafię...