Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPALONA BEZ UDZIALU SŁOŃCA :)

CZY UZYWACIE SAMOOPALCZY DO CIAŁA?

Polecane posty

HEJ, CZY UZYWACIE SAMOOPALACZY? JAKIE MOZECIE POLECIC?

Gość 000uu000uuu
ja uzywam balsamow brazujacych

JA DZIS UZYLAM 1 RAZ I CZEKAM NA EFEKT, MAM NADZIEJEZE NIE STANIE SIE TAK ,ZE PR\ZEZ 4 DNI Z DOMU NIE BEDE MOGLA WYSJC ;) A BALSMY BRAZUJACE- TO DLUGO CZEKAC TRZEBA NA EFEKT.

Gość Balsamy brązujące są
najlepsze np Ziaja Sopot czy Garnier :-) Delikatny efekt bez smug ;-)

Gość 000uu000uuu
ja tam uzywam obojetnie jakiej firmy, teraz np. dove. fajne sa bo brazuja po woli i rownomiernie, nie ma szans na zacieki. nie powiem ci po jakim czasie dzialaja, bo smaruje sie zawsze na noc

Ja używam w zimie ;p Ale tylko chusteczki samoopalajace z rossmana za 1,99 dwie :D Jak sie posmaruje na twarzy i dekoldzie 2 razy ta sama to supcio efekt

O TYCH CHUSTECZKACH TEZ SLYSZALAM, ALE BALAM SIE ICH UZYWAC , BO KOLEZANKA MOWILAZE SMUGI SIE ROBIA, MAM TAKA Z DAXA W DOMU ALE LEZY ;)

Gość wymarzona
a nie wiecie jaki efekt daja chusteczki brazujace?,jutro ide na wesele i nie chcialabym zakladac rajstop a nigdy nie stosowalam zadnych samoopalaczy.

Gość tak,chusteczki tez sa ok

Gość 000uu000uuu
to zacznij sie zmarowac balsamem brązującym, jak jestes biala jak mąka to 3-4 razy wystarcza w odstepach godzinnych

Ja zawsze rozsmaruje dokladnie i nie mam smóg. Ale mówie odrazu próbowałam tylko na twarzy i dekoldzie i wczesniej oczyszczalam skore. Co do samoopalaczy mam złe doświadczenia bo zawsze mi schodza i robią sie straszne plamy, a potem musze to ścierac i juz tym dziedostwiem sie nie robie :)

Gość Bjj
ja jestem biała jak mąka i jak uzyje kremu brazujacego efekt mam juz po kilku godzinach

KIEDYS CHODZILAM NA SOLARIUM, BO NATURALNIE TO JESTEM BLADA JAK CORKA MŁYNARZA;) ALE ZREZYGNOWALAM , WOLE BEZPIECZNA OPALENIZNE. BALSAMY BRAZUJECE KIEDYS STOSOWALAM Z JOHNSONA ALE NA TWARZ NIE MOGE SIE NIM SMAROWAC, BO MAM TLUSTA CERE I STRASZNIE MNIE WYSYPUJE PO BALSAMACH I KREMACH BRAZUJACYCH DO TWARZY, SORKI ZA CAPSA,JUZ WYLACZAM.

A JAK SAMOOPALACZ SCHODZI TO ROWNOMIERNIE, CZY POWSTAJA PLAMY?

Gość jhasfjkhsdafjkhasd
jak się kąpiesz codziennie, to wszytsko równomiernie schodzi, a jak unikasz wody to zacieki sie zrobia

Właśnie tak robiła. I nie schodziło mi równomiernie... Chyba nigdy. Albo nie ;p raz jak kupiłam w niemczech samoopalacz to ladnie schodzil. Robią mi sie takie kulki na ciele od tedo i tak mi schodza jak sie potem recznikiem wycieram, okropne. Teraz leze na sloneczku jak najdluzej moge i moze mi cos do zimy zostanie :p

NIE , NO JA TAM NIE WYZNAJE ZASADY ZE PRAWDZIWY TURYSTA Z WODY NIE KORZYSTA;)) JESTEM TYPEM LUBIACYM MOCZYC DUPSKO W WODZIE:) KURCZE ALE TROCHE SIE BOJE TEGO JAK ZACZNIE MI SCHODZIC, ZEBYM NIE MUSIALA JAK ARAKA W KIRZE CHODZICC;) CHOLERKA ZNOW TEN KAPS SIE WLACZYL..

Gość nikiitta
absolutnie najlepszy samoopalacz to XEN-TAN, ale cholernie drogi:(

Gość Fafnoście
nie ale uzywam dobrego balsamu opalajacego z eveline ...super bez smug

Gość Fafnoście
z daxa do twarzy sa super ..nie ma smug

Gość Fafnoście
trampkarka bo nim sie zastosuje samoopalacz czy balsam btazujacy ropbi sie piling ciala by wlasnie skora razem z tym nie schodzila....

ja ostatnio kupilam w Rossmanie za jakies 9zl polecam bardzo...nie zostawia smug i po nocy zawsze jestem juz brązowa,jak bym z wakacji wrocila wczesniej uzywalam chusteczek dax ale robią smugi to jest ten balsm http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/14228/su nozon-mleczko-samoopalajace-rossmann_15270_4.jpeg A TWARZ TEZ SMARUJESZ?

tak smarowalam raz ale musze zrobic raz jeszcze:)oczywiscie staraj sie robic w jedną stronę wszytsko:)ja zadnych smug nie mam,wiec powoli ze spokojem smaruj:)

DROGI MIALO BYC;)

Gość pstryyngyy
nie przepadam za samoopalaczami, bo: 1 skora smierdzi "piachem" nastepnego dnia 2 nigdy nie wiadomo gdzie skonczyc smarowanie, a nie mozna miec brazowych nog i bialego brzucha. 3 nigdy nie uda mi sie rozsmarowac idealnie i chociaz w jednym miejscu bedzie slad, ze "cos bylo kombinowane..." czasem zlo konieczne i trudno, trzeba uzyc wtedy biore balsam brazujacy Dove. nie zostawia takich sladow i w miare systematycznie robisz sie ciemniejsza, a nie taki szok : biala->murzyn