Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikaaaa5

Co na prezent ślubny, jeśli nie jadę??

Polecane posty

Mam taki problem. Mój brat cioteczny 4 września bierze ślub. Do dnia dzisiejszego jeszcze byłam pewna, że będę na tym ślubie. Niestety właśnie dzisiaj sie dowiedziałam, że mój luby będzie miał 2 września bardzo poważny zabieg i to niestety uniemozliwia nam wyjazd na wesele. Zresztą 4 września to jeszcze będzie w szpitalu a ja razem z nim:) Postanowiłam, że w sierpniu pojedziemy do niego na kileicha;) i przy okazji chciałabym wręczyc im jakiś porządny, przydatny prezent, ale nie wiem co byłoby najlepsze:// Pomóżcie i piszcie propozycje :)) za które z góry dziękuję :)

No może i tak, jakbym jechała na wesele to w grę wchodziłaby tylko koperta ale nie jadąc, chce się tylko spotkać na "kielicha" i uważam, że lepszy będzie prezent, nie za drogi nie za tani ale przydatny dla przyszłych młodych:) Nie bardzo wiem jakie prezenty teraz się daje na wesele bo jak chodzę to zawsze daje kopertę:)) No pomóżcie:)

Gość a jaki to zabieg?

Wycinanie węzłów chłonnych zaotrzewnowych, tak zwany RPLND, poważny zabieg kończący-mam nadzieję-naszą walke z rakiem:)

Gość a mieszkają młodzi ze sobą?
Mają już coś swojego, czy dopiero będą się urządzać? Jak startuja dopiero, to jak jedziesz na kielicha, to najlepiej kup im kieliszki :) Proste, klasyczne najlepiej z krosna, są różne kształty, nie są bardzo drogie i na pewno coś wybierzesz, a im się przydadzą. Najlepiej takie, których samemu się nie kupi, bo szkoda kasy (do koniaku, nalewek, szampana itp.), albo takie, których najwięcej się używa i szybko się wytłukują (wino, woda, szkalnki do whisky, do drinków, albo kufle do piwa jeśli lubią). Ja bym się ucieszyla, bo kieliszki tłuką się u mnie błyskawicznie.

Gość a mieszkają młodzi ze sobą?
W takim razie życzę, aby wszystko poszło ok i walka okazała się wygrana przez Was :)

Młodzi nie mieszkają ze sobą, generalnie nic swojego jeszcze nie mają, nawet przysłowiowego ręcznika do wycierania :)) Chyba coś w stylu naczyń obiadowych będzie dobrym pomysłem:)

Gość Mariolkaaaa
mysle ze posciel i np jakis zestaw filizanek albo cos

Skoro nic nie maja to masz duze pole manewru:) Ladne kieliszki, flizanki, reczniki zawsze sie przydadza. Albo jakis ladny zestaw kawowy. Ja bym sie z czegos takiego ucieszyla:).

No to pozostaje mi tylko jechać do sklepu, pooglądać, rozeznać się bardziej w temacie i kupić:)) Tak też myślałam o czymś do domu ale nie byłam pewna czy jeszcze się takie prezenty robi ;) Dziękuję za podpowiedzi na pewno z którejś skorzystam :))

Mialemsytuacje ze w 1 dniu mialem 2 wesela... wybralem wesele brata. Do bliskiego kolegi poszlismy 2 tyg po slubie, wiedzial ze nie moglismy byc u nich i kupilismy im zmyslowa posciel.... wkoncu to noworzency :)