Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalny.>

Kocham :(

Polecane posty

Gość nienormalny.>

Kocham dziewczynę która mnie okłamała, oszukała, .... i nie potrafie zapomnieć o niej, która była dla mnie ideałem. Nie zamienię z nią słowa to ponad moje siły, choć w ostatniej rozmowie powiedziała ze kocha. Teraz jestem z inna dziewczyną, która mnie kocha bezgranicznie, chciałbym ja tak samo pokochać ją tylko czy to możliw. Do d.... to życie

Gość to moze ja:)
lepiej byc samemu niz z kims kogo sie nie kocha, tak uwazam

Gość nienormala :>
... życie.

Gość wszystko jest mozliwe gdy marz
a jak cie oszukala ta dziewczyna ktora kochasz?moze mozna wybaczyc i wrocic do niej

Gość .. .. .. ..
nie ma to jak zakladac temat i spadac

Gość Pjew
A może warto dać jej 2 szanse i za szybko skreśliłeś ją. Możesz coś lepszego stracić przez to ale dzięki sobie nie dowiesz się tego

Gość __kasiula__
Wiem co czujesz bo sama byłam w takiej sytuacji. Z tym, że mój związek był związkiem na odległość. Dość dużą odległość.. Rozstaliśmy się, bo mnie oszukiwał, myślałam też, że zdradzał. Wszystkie moje przypuszczenia były przez to, że byliśmy od siebie daleko. Jeszcze moi znajomi zaczęli mnie podpuszczać, wmawiać mi, że na pewno mnie zdradza itp.. Uwierzyłam w końcu w ich słowa i go zostawiłam, pomimo, że kochałam go całym sercem. Poznałam chłopaka, z którym byłam kilka miesięcy, on bardzo mnie kochał, ja niestety w sercu nosiłam dalej kogoś innego. Byłam z nim chyba dlatego bo nie chciałam byc sama ale wiem, że krzywdziłam tą osobę dając jej nadzieję. W końcu rozstaliśmy się, powiedziałam mu, że nie mogę mu robić cały czas jakichś nadziei, bo tak się nie robi. W międzyczasie dowiedziałam się, że mój były chłopak miał problemy w rodzinie dlatego tak mało do mnie pisał, tak mało spotykalliśmy się w ostatnim roku. Był sam, nie chciał się do mnie wtedy odezwać bo wiedział, że z kimś jestem i nie chciał rozwalać mi życia. Postanowiłam, że się z nim spotkam. Długo rozmawialiśmy, w końcu powiedział mi o problemach i dodał, że nie chciał mnie martwić a poza tym na odległość i tak bym nie pomogła. Tłumił to w sobie. Powiedziałam mu, że go kocham. Daliśmy sobie szansę i teraz jesteśmy bardzo szczęśliwi. Nie ma już żadnych niedomówień. Zamieszkaliśmy razem. Uwierz mi, że warto dawać ludziom 2 szansę bo może się okazać, że potem będzie za poźno coś naprawiać. Chcesz uszczęśliwiać kogoś na siłę tylko dlatego ten ktoś może coś do ciebie czuć, a ty i tak nosisz w sercu kogos innego. Unieszczęsliwisz ją i siebie. Dlatego zastanów się bo może być za późno. Czasem ktoś coś przed tobą zatai ale robił to dla twojego dobra, nie mam na myśli żadnej zdrady. Odezwij się do niej, spotkajcie sie i szczerze porozmawiajcie. To ci pomoże.

zycie jest do dupy to prawda, piszesz ze Cie oszukala, oklamala hm widocznie miala ku temu powod... aa czy Ty byles taki fer tez i dla niej - zastanow sie??? moze po prostu nie byles do konca fer w relacji z nia skoro piszesz ze masz druga dziewczyne???? wiec i dlatego chciala na koniec namieszac zebys Ty nie wiedzial o co chodzi w tym wszystkim, ale jesli dziewczyna mowi Ci na sam koniec ze Kocha to nie sadze ze klamala- uwazam ze to szczere uczucie... zastanow sie jaka byla na poczatku... przypuszczam ze po jakims czasie dopiero zaczela klamac itp itd. dowiedziala sie o Twojej dziewczynie i ja to moglo rozloscic jesli to porzadna dziewczyna!!! takze nie dziw sie ze jesli dziewczyna Cie naprawde Kocha pozniej klamie czy oszujuje poniewaz napisales ze byla dla Ciebie idealem itp. itd zrobila Ci to na sam koniec ze zlosci ... Co do drugiej dziewczyny chcesz uszczesliwiac innych to zycze powodzenia,, hm zycie jest takie kruche i takie krotkie wiec nie rozumiem Cie.. Jesli ja Kochasz to walcz, badz jednym z tych co maja cos czego zdecydowana wiekszosc nie ma... Kochaj ja i badz z ta dziewczyna, sam napisales ze nie kochac tamtej wie nie rozumiem znalazles druga polowke i co zostaniesz bo dla dobra tamtej, napisz mi jeszcze ze slub niedlugo z ta co jestes to juz faktycznie pomysle ze jestes schizo ....

Gość Michalinaa
faktycznie masz do dupy, będąc w związku z inna a myślisz o tamtej jesteś menda myślisz tylko o sobie okłamujesz w tym momencie te obecna i samego siebie... a uczucie jeśli jest prawdziwe ono jest na zawsze i nie uwolnisz się od niego a nawet jeśli życie Ty ułożysz sobie z inną która jak twierdzisz bezgranicznie Cie KOCHA Ty jej tego samego nie dasz ponieważ żywisz uczucie do innej, żadną już nie pokochasz tak jak tamtą ...to uczucie nie zniknie nie odejdzie nie rozpłynie się w powietrzu ona juz zawsze będzie gdzieś w Twoich myślach, Glowie a to Cie będzie męczyło ponieważ ją naprawdę Kochasz...będziesz szedł do sklepu będziesz myślał o niej, będziesz brał prysznic będziesz myślał o niej będziesz spal będziesz marzył żeby Ci się przyśniła...ciężko Ci, dusisz to w sobie hm źle robisz ze milczysz porozmawiaj z nią, zapomnij o swej dumie, pomyśl tylko hm Ty i ona za jakiś czas szczęśliwa rodzina, dom, auto, ogród i mała Niunia Wasza-owoc Miłości, naprawdę chcesz z tego zrezygnować- zastanów się czy warto???? rozmowa z nią będzie balsamem dla TWOJEJ DUSZY dobrze wiesz o tym, walcz o to uczucie, póki nie jest za późno jeśli nawet Cie oszukała hm musiała mieć powód...porozmawiaj z nią o tym dlaczego to zrobiła... Pamiętaj ludziom trzeba wybaczać. A w tym momencie zadajesz ból sobie i jej, ponieważ to Ty w tym momencie zadecydowałeś o tym ze odsunoles się od niej