Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona osiemnastka

Znalazłam sposób :)

Polecane posty

Gość szalona osiemnastka

hej wszystkim!! ;) Jestem taka szczęśliwa!! Chyba już nie będzie żadnych zgrzytów miedzy mną a moim kotkiem :) Jestem z nim od 1.5 roku ale nigdy nie był ze mną w pełni szczęśliwy. Nie uprawiamy seksu więc dyskusje skupiały się na pieszczotach... pamietam gdy raz go tak pieściłam lecz brało mnie na taki odruch wymiotny że obrzydziło mi to na zawsze "robienie loda" ! Nie wiem czemu mimo iż mój chłopak codziennie się myje kąpie itd :( ach ale cóż...wczoraj postanowiłam się znowu przełamać ale tym razem zapytałam chłopaka czy mogę mu najpierw przemyć to miejsce chusteczką nawilżającą. Nie wiem-ja bym poczuła sie upokożona on chyba też...ale zgodził się. I od tej chwili już nie mam problemów że coś mi brzydko pachnie itd, mogę go pieścić od teraz i nie będę miała żadnej blokady :) jestem szczęśliwa bo chyba od tej pory będzie między nami jeszcze lepiej :) Co sądzicie o tym że zaproponowałam mu chusteczki?? Mężczyźni wypowiedzcie się...kobiety także :) Pozdrawiam :)

Gość szalona osiemnastka
zapomniałam dodać, jak bardzo szczeka mój ukochany Azor z radości podczas blowjoba :)

Gość kto to jest kto
no ja mysle ze z kotkiem seksu nikt nie uprawia nawet jak ma tego kotka wiele lat

Gość szalona osiemnastka
kotkiem czyli facetem ;) superExtra dzięki za wypowiedz ;)

"Nie uprawiamy seksu" lol xD jak można mówić ze się nie uprawia seksu skoro współżyjecie oralnie? :D to tak samo jak nazywać dziewicą kobietę która co chwile odbywa stosunki analne z różnymi facetami xD

Gość szalona osiemnastka
;] ach czepiacie się słówek ;D Levviatan>> wiesz dobrze o co chodzi. Źle to ujęłam w słowa ...

Gość szalona osiemnastka
Halo! wypowiedzcie sie no..

Gość marcyś
1) kogo to? 2) jeżeli dyskusje skupiają się tylko na pieszczotach, to nie będzie lepiej. 3) z kotkiem? łee