Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrubaPanda

Odchudzanie...

Polecane posty

Gość GrubaPanda

Mam pytanie ile schudnę przez 6 tygodni na takiej diecie? - Codziennie tylko 3 jabłka - Po każdym jabłku czerwona herbatka Vitaxa - Codziennie brzuszki (zaczęłam od 100 co tydzień będę zwiększać o 50) - I codziennie A6W Dieta bardzo dobrze mi idzie jestem już na 4 dniu i w ogóle nie myślę o jedzeniu - jem tylko 3 jabłka dziennie i nie czuję głodu! Proszę o odpowiedź ile schudnę na tej diecie przez 6 tygodni? Dodam, że jestem bardzo wytrwała i nigdy nie odpuszczam tego co zaczęłam!

Gość Salmaa
No na trzech jabłkach to za daleko nie zajedziesz :o możez jedynie osiągnąć trochę problemów zdrowotnych a potem wrócisz do normalnego jedzenia i przytyjesz 2 razy tyle. Odchudzać się należy z głową.

Gość 54tghy
10-12 kg efekt jojo bedzie murowany jesli wprowadzac zaczniesz inne produkty wyniszczysz sobie organizm itd

Gość GrubaPanda
Nie prawda, ponieważ będę wychodziła z diety tyle samo ile ona trwała i nie dojdę do więcej kcal niż 1500!

Gość fghhtuj
rozwalisz sobie organizm,lepiej jesc wszytsko,ale malo i co 3 godziny, do tego cwiczyc,a za 6 tygodni bedziesz miala prezpiekne cialo