Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mpatkam

Poród we Wrocławiu

Polecane posty

Witam Czy we Wrocławiu jest jakiś szpital godny polecenia? Termin porodu mam na dziś i zaplanowałam ,że będę rodzić na ul. KAmieńskiego, czy to dobry wybór?

termin ci sie liczy z ostatniej miesiczki a nie z usg wiec temin masz za 2 tygodnie

Gość bzdura najważniejszy jest
termin z PIERWSZEGO USG

Moja kuzynka urodziła w kwietniu córeczkę według terminu z usg, ale nie o to pytam. Czy ktoś doradzi co z tym szpitalem?

ja mam mętlik w głowie, chociaż do porodu daleko. Moja przyjaciółka jest położną i miała praktyki we wszystkich wrocławskich szpitalach. Radzi kamieńskiego, ale często podobno odsyłają, bo jest przepełnienie. Trzebnica jest podobno naj. Oława ok, ale jak coś się dzieje to dzieciaczka odsyłają do wro, a wiadomo każda sekunda się liczy. Osobiście byłam na patologii na dyrekcyjnej warunki bytowe kiepskie, ale opieka super, ale nie wiem, jak jest na porodówce i noworodkach. Znieczulenie tylko i wyłącznie na brochowie i to w godz. 7-15. Chyba że coś się zmieniło napisz po porodzie, jak było :)

a o tym ,że znieczulenie na Brochowie jest to nie wiedziałam, a czy jest ono płatne? Moja koleżanka pojechała rodzić do wałbrzycha, bo tam znieczulenie było darmowe.ja jednak wolę rodzić we Wrocławiu

Zgadzam się z opinią o Dyrekcyjnej. Swietna opieka, fatalne warunki. Rodziłam tam pierwszego syna i byłam bardzo zadowolona. Kamieńskiego nie polecam, Chyba, ze masz ginekologa, który tam pracuje. Ja do tej pory bardzo żałuję, ze rodziłam tam drugiego synka. Strasznie olewają, ale nie będę wdawać się w szczegóły. Mimo, że najbliżej mojego miejsca zamieszkania tym razem tam nie pojadę. Termin mam na 4 września i wybrałam Kliniki na Skłodowskiej. Tez niedaleko. Koleżanka rodziła w zeszłym roku i bardzo sobie chwali. Dlatego też nauczona doświadczeniem wybrałam gina z klinik. Powodzenia!!

Gość bvgfv
ja dwa lata rodzilam na dyrekcyjnej, warunki fatalne, opieka podczas porodu jeszcze gorsza. Moja kolezanka tez tam rodzila 6 lat temu i sobie chwalila. Wiec niewiem, zalezy chyba od zmiany personelu

Gość bvgfv
tzn nie dwa lata rodzilam tylko dwa lata temu...heh

Dzięki za podpowiedzi:) Dalej jednak nie wiem na co się zdecydować:(