Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutalna ale niestety prawda

"mężczyźni" na kafe

Polecane posty

Gość obiektywnie...
tego sie spodziewalem, wanda co nie chciala... idealnego norwega :D a na temat czy czesto czy rzadko sie wiaza z polkami nie potrafie sie wypowiedziec, a znam tylko dwa przypadki... hm zwiazkow, bo nie wiem jak to okreslic polek z norwegami jeden to jednorazowa pomylka, ktora skonczyla sie dzieckiem - i tu trzeba oddac, ze on nie wykrecal sie od odpowiedzialnosci i lozy na dziecko (to tylko wiem z opowiesci) o drugim zwiazku wiem tyle, ze dziewczyna pracujaca w oddziale norweskiej firmy utrzymuje kontakty ze swoim przelozonym

Gość obiektywnie...
a ja nei sugeruje ze nie jestes nieatrakcyjna :D ty moze nie sugerujesz, ze nie jestem przystojny, ale sugerujesz ze spojrzec na mnie moglaby jedynie polka (swoja droga, obrazasz tym polki, czy mnie, bo nie wiem? :D )

Gość obiektywnie...
a moje znajomosci nei sa niczym niezwyklym w dzisiejszych czasach tylko ludzie z zapadlej wioski szczycia sie zagranicznymi kontaktami i to czesto z ludzmi ktorzy wychowywali sie razem z nimi na podworku ;)

Gość Tak tak pocieszajcie się
Wkurzyło mnie to,że myślicie,że wy-Polacy jesteście tacy wyjątkowi na świecie.Widocznie taki idealny nie był,skoro go nie chciałam,ale przystojny i wykształcony,owszem.

Gość obiektywnie...
ja nie napisalem ze wyjatkowi, ja pisze tylko o faktach, z ktorych sama widocznie takie wnioski wyciagnelas a ja jedyne co chcialem powiedziec to to, ze inteligentni ludzie inaczej patrza na pochodzenie i mozliwosci, tylko tyle a sam jestem w zwiazku z polka i ani ona, ani ja nie narzekam ;)

A moja babcia to Wanda,która Niemca...chciała,haha:D

Gość obiektywnie...
a to ciekawe akurat przed wojna, czy po?

A ja jestem z Polakiem :D

Po wojnie:P

Gość obiektywnie...
ile? :p

Polki są ładne to prawda, ale są też przeciętne polki i brzydkie po prostu. najczęściej jest tak, że rozum nie idzie w parze z urodą. nie mam na myśli Ciebie, Ciebie, ani Ciebie. ogół mam na myśli. a Tobie przypominam, że rosjanki, ukrainki itd są równie piękne i naturalne. i my (Polska, Polacy) jestesmy dla nich zachodem. "Byłam w Norwegii,facet zaproponował mi małżeństwo,dom,samochód,pracę(bez znajomości jednego słowa w tym języku).Nie skorzystałam,więc mi nie mów,że jestem materialistką." i o czym to świadczy? wg mnie chciał kurę domową w domu. sprzątaczkę, kucharkę i matkę której nie będzie płacił. nie chciał kobiety, nie widzaił w Tobie kobiety.

No jasne,Agent i dlatego mi zaproponował pracę.Bo chciał mnie zapędzić do garów.I zapewne gejem był skoro nie widział we mnie kobiety:D Pożerał mnie wzrokiem,prawił komplementy,wysyłał kwiaty ale...nie widział we mnie kobiety:D Skoro nie znasz norweskiej mentalności,to nie wypowiadaj się.

Gość camarados..
wraz z ostatnią falą emigracji prysnął mit o ' pięknej , troskliwej , uczuciowej i stworzacej klimat rodzinnego ciepła " Polce . Może jeszcze mają one nieco wyższy status społecznyniż niż rodacy , ale o związkach za kasę z byle kim , jest już głośno i moiże lepiej dalej nie ciągnąć już tego wątku ....zresztą wszystkie wyssane z palca stereotypy typu męższyżni z cafe to nieudacznicy , itp. nie świadczą o jakimś rozbujałym intelektualiżmie takiego autora ;) jeszcze jedno : Polacy zaczynają być coraz więcej znani na świecie właśnie z powodu wygłaszania podobnych głupot w skali coraz bardziej masowej ....a głupota jest zarażliwa :(

kwiatuszku - jesli ja widzę piękną kobietę nie znającą polskiego, ani angielskiego to nie myślę o układaniu sobie z nią przyszłości. myślę, że bym ją chętnie rzucił na łóżko. nie znam norweskiej mentalności, ale znam mentalność mężczyzn. ale Twoje prawo. opowiadaj koleżankom, dzieciom, wnukom jak to książe z kraju fiordów chciał zrobić z Ciebie księżniczkę. zyskuj podziw u koleżanek. niech słuchają z rozdziawioną gębą i narzekają na swoich Ryśków, Wieśków, Zdziśków. oto obraz Polki. pragnącej podziwu i koleżanek.

Gość polki wcale nie sa takie
ach och ech :O juz predzej czeszki sa piekniejsze od polek 🖐️

Gość degrengolada z polewą
Rosjanki i Ukrainki są śliczne, faktycznie zapomniałem o nich zupełnie. I mniej wyrachowane niż Polki, przynajmniej te, które znam. A co do tematu mężczyzn na kafe i poza nią: możecie sobie, miłe panie, narzekać i marudzić - i tak jesteście w gorszej sytuacji od nas. Każdy mężczyzna, jeśli naprawdę chce, może sobie w każdej chwili znaleźć kobietę. Jak nie taką to inną. A wy wybierać możecie praktycznie jedynie spośród tych, co się wami otwarcie interesują - a często jest to wybór wątpliwy :P

ciężko od Was się oderwać i tej pasjonującej dyskusji, ale ide na plażę gdzie czekaja na mnie młode hiszpańskie studentki o ciemnych oczach i czarnych jak węgiel kręconych włosach. albo młode angielki z piersiami jak dorodny grapefruit.

Gość na pewno czekaj na ciebie
:P mitoman kolejny. Tylko nie obśliń sie zbytnio :P

Kotku,my się świetnie porozumiewaliśmy w języku angielskim;) Napisałam,że ja ani be ani me po norwesku.Wiesz co,moje koleżanki widzą,że mam powodzenie u mężczyzn i nie muszę opowiadać historyjek o norweskim księciu.Tutaj się wkurzyłam na Obiektywnego i chciałam mu udowodnić,że Polki też mają powodzenie u facetów z innych krajów.

degrengolada z polewą - oootóż to! poza tym. jak będę miał 40 latek, to myślę, że nie jedną 20 latkę zainteresuję. cóż nawet jeśli tylko na jedną noc. ;) kogo interesują Polskie 40stki? archeologów? ;) :D bye

A zresztą,bronię Polek a sama jestem półkrwi Polką:P Też już idę,dziewczyny brońcie się przed głupimi stereotypami:)

Gość franek recydywa
tak jak juz pisałem, szlak was trafia, że faceci siedzą na babskim forum i się tu dobrze bawią, a patrzycie na nas przez pryzmat waszych mężusiów pijaczków, taka brutalna prawda drogie panie:D

Gość Franku ty nam imponujesz
My mamy pijaków w domu i marzymy o takim prawdziwym 'mężczyźnie',przesiadującym na forum.

Gość franek recydywa
WŁASNIE:D

Twoja męska postawa zwala mnie z nóg.

Gość franek recydywa
nie chodzi o to zebyśmy u was w doomu byli:D tylko o to, że wasze samce mają prymitywne rozrywki i tepe i tede:D

No tak.Nie to co branie udziału w czymś tak inteligentnym jak rozmowa na kafe.

Mój ideał faceta to:taki,który ma następujące zainteresowania:przesiadywanie na kafe.A nie praca,sport,jakieś pasje.

Gość franek recydywa
między innymi:D zważ tylko, że co innego jak baba tu pisze a co innego jak mężczyzna ;)

Kurczę,buźka mi się wkradła: przesiadywanie miało być:D