Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczka

czy wszyscy jeździcie na wczasy?

Polecane posty

wczasy - raz do roku na 7-10 dni, dłużej juz się męcze :( za to co jakiś czas jakiś wypad na weekend. teraz znalazłam np. za 200zł wypad do Tropical Island - przejazd+nocleg na leżakach+wstęp dobowy - taka namiastka urlopu przy tej okropnej pogodzie... ale mam też w planie wyskoczyć do Tarnowskich gór do aquaparku + sztolnia czarnego pstrąga..

Gość wczasy nad morzem polecam
Jeśli interesują Cie wczasy z rodziną w domkach to bardzo polecam "Wczasowisko" w Międzywodziu. Są tam stylowe zabytkowe domki drewniane, 300 metrów od morza. Międzywodzie to niewielka nadmorska miejscowość, w sam raz na wypoczynek z dala od hałasu. Wejdź sobie na stronkę i zobacz jak wyglądają pokoje. Myślę, że wszystko jest bardzo przyzwoicie. ładne i czyste pokoiki. www.wczasowisko.pl Pozdrawiam ;)

Gość junona555
Jeśli mowa o domkach to bardzo fajne domki można również zarezerwować w Primavera Spa w Jastrzębiej Górze. Są świeżo wyremontowane a w środku jest bardzo przyjemnie. Myślę, że wakacje z przyjaciółmi czy rodziną w takich domkach to bardzo fajne rozwiązanie na wakacje.

nie za czesto :P wole objazdówki, ale wczasami tez nie pogardzę. Zazwyczaj znajomi ogarniają jakieś oferty Itaki, bierzemy last minute i już. Poki się jest studentem mozna sobie pozwolić :)

Gość ja rok temu byłam
w Świnoujściu i w tym roku też tam jadę. Płacę 120 zł za dobę od osoby z wyżywieniem, za dziecko płacę tylko 10 zł opłaty administracyjnej, bo ma dopiero 2 lata.

po wypasie.. no ale to Cypr, nie ma się czemu dziwić i cena patrzac na wyciczki tam jest zdecydowanie do zaakceptowania.

cena do przyjęcia moim zdaniem, ogólnie fajne oferty mają, my się rozglądamy za czymś na wrzesień/październik, bo z urlopem w sezonie to już możemy się pożegnać :/

ostatecznie jak widac jestem w podobnej sytuacji, teraz posiłkuję się wyjazdami weekendowymi :) Widziałam 8 dniową Turcję w pazdzierniku dla dwoch osob za niecały 1700 zł

ostatecznie jak widac jestem w podobnej sytuacji, teraz posiłkuję się wyjazdami weekendowymi :) Widziałam 8 dniową Turcję w pazdzierniku dla dwoch osob za niecały 1700 zł

widzę, że nie tylko ja upodobałam sobie wyjazdy kiedy czas wakacyjny dobiegł końca :) Cypr super sprawa !!! Póki co mogę tylko powiedzieć to z okazji przejrzanych u znajomych zdjęć, ale byli z Itaką i nie narzekali wręcz przeciwnie ;) Podóż okazała się być na tyle owocna, że o ile dobrze pamiętam przywieźli z tamtąd swojego potomka :D

dziś zastałam pod drzwiami katalog itaki zimowy ;) to chyba jakiś znak ;) do poduszki sobie poczytam, moze wyśnię jakieś miejsce :)

n necie gorące lasty można łapać, a jak spotkojnie poczytać o miejscu, hotelu i czego można się spodziewać na miejscu to dobrze w katalogu poszperać.

zdecydowanie za granica.dziekuje w polsce siedziec i czekac,ze moze pogoda sie zlituje?srednio 2-3 razy w roku jezdzimy za granice.

Gość Sebastian_marchel
W sumie szkoda, że tak mało ludzi wie o tym jak piękne tereny są na pojezierzu Drawskim. Nieodkryte tereny w ogóle. A naprawdę piękne. Ja się tu praktycznie wychowałem, bo mam dziadka w Starym Drawsku. Jest tutaj restauracja i hotel Stary Drahim ( www.starydrahim.pl ), myślę, że godne polecenia miejsce. Smaczne jedzenie, w tym oczywiście ryby z pobliskiego jeziora, obsługa bardzo serdeczna. Polecam!

Gość gość
za granice i tylko hotele 4-5 gwiazdek zarowno ja jak i dzieci lubimy luksus po calym dniu aktywnosci i zwiedzania , internet, basen, bar dobre drinki i sniadanie do pokoju musi byc mam alergie na tanie kwatery , na drozsze zreszta tez

Gość Pan Albercik
Ja akurat preferuję wczasy w Polsce szczerze mówiąc. A ostatnio to już w ogóle dziwny wybór, bo jeździmy na Szczecin z żoną i dzieciaczkami. ;) Może i daleko do morza, ale miasto jest tak urokliwe, że aż chce się wracać. I jeśli chodzi o nocleg Szczecin też ma sporo do zaoferowania (konkretnie myślę o LM Apartamenty - nie wiem, czy mają jeszcze terminy wolne, natomiast warto wejść na stronę http://lmapartamenty.pl/ i samemu pooglądać, co za cuda mają.

Gość gość
eżeli jesteście zainteresowani noclegiem w Szczecinie to moim zdaniem najlepszy jest apartament Szczecin w samym centrum obok kaskady, 7 osobowy, dużo miejsca jacuzzi, kominek czego chcieć więcej? http://apartament.szczecin.pl/ spałem i mocno polecam naprawdę niezapomniane wrażenia ja tam wracam co rok

Gość gość
Jak trafi mi się kilka wolnych dni w pracy to sprawdzam ofertę last minute biura www.kostravel.pl i za każdym razem udaje mi się polecieć w jakieś fajne ciepłe miejsce :)