Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martittta

dobry fotograf z Warszawy - wiem jaki to stres kiedy każdy ma zajęte terminy:)))

Polecane posty

Gość Martittta

Polecam jednego z fotografów z warszawy naprawde miła współpraca miałam ślub 05.06 a jeszcze w marcu nie mieliśmy fotografa, a wiadomo że często są rezerwowani z rocznym wyprzedzeniem szczególnie w tym okresie. Facet może też nakręcić ślub, jak ktoś chciałby kontakt to piszcie na maila: medsien@o2.pl

Gość WOW - człowiek orkiestra
Fotografuje, kręci filmy, pewnie jeszcze roznosi zakąski na weselu i śpiewa Ave Maria w kościele ;)

Gość Mokra deszczowa panienka
Teraz fotografa można zamówić na dwa tygodnie przed ślubem bo jest ich tylu że nie mają co robić. Dotyczy to też tych niby najlepszych. Napisałam niby najlepszych bo śród nich jest najwięcej przekrętów. Widziałam na kilku stronach tych super fotografów piękne zdjęcia i piękne pary i naprawdę się fotkami zachwycałam. Dopiero ochłonęłam jak na różnych stronach zobaczyłam te same młode pary. Od trzech fotografów z Warszawy i Łodzi dostałam prawie identyczne odpowiedzi ofertowe. Ciekawa jestem kto od kogo tekst kopiował.