Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliiiissssssssss

Komputer sie ściąga plików mp3.Co robić?

Polecane posty

Gość pliiiissssssssss

jw.

Gość mam chęc na piwo
mój tez nie. co mu się pochrzaniło

Gość a moze jasniej?

Gość pliiiissssssssss
chowam się w krzakach i udaję kleszcza :classic_cool:

Gość mam chęc na piwo
książkę sama sobie ściągnę, powiedz, co jest nie tak.

Gość pliiiissssssssss
ten plissssssss wyzej to nie ja.proszę o pomoc.Komp był na przeglądzie i od tego czasu nie mogę ściągać muzy.Tzn.ściągam ale komp tego nie umie odtworzyć chyba...

Gość pliiiissssssssss
mam problem z wrzutą i zrzutą , przez to nie mogę ćiwczyć przytupańców w rytmie najnowszej gosi andrzejweicz

Gość pliiiissssssssss
haha bardzo śmieszne podszywie...

Gość a moze jasniej?
jezeli sciagasz i po zapisie nie mozesz odtworzyc wystarczy kliknac na plik prawym przyciskiem myszy, wejsc w edycje nazwy i dopisac na koncu .mp3

Gość pliiiissssssssss
wlasnie próbowałam i zamiast 4 min.pobrało się pierwsze 20 sekund.Tak jakby ten plik się nie umiał skondensować?Nie wiem czy dobrze wyjaśniam...może wiecie o co mi chodzi?

Wrzuta zmieniła interfejs :) i nie można ściągać pobierającymi stronkami. Ale zawsze można sobie wejść odsłuchać i poszukać w plikach tymczasowych internetowych. Pliki mp3 można otwierać za pomocą WMP (windows media player) bądź innym odtwarzaczem wybierając w opcjach skojarzenie z plikami mp3.

Gość pliiiissssssssss
odtwarzam za pomocą WMP.ale nie ściągm z wrzuty tylko z darmowych stronek...zawsze było ok dopiero po tym przeglądzie się pochrzaniło.

Gość mam chęc na piwo
a ja z wrzuty ściągałam :(

Gość franek recydywa
jak ci nie ściąga to zgłoś na policję

Gość do sklepu
piraci kupowac płyty!

Można ściągać tak jak napisałem albo poszukać nowej pobierajki. A darmowe stronki też mają bugi. Ciekawe to są strony w domenach .ru lub .ws . To mogą być również chwilowe problemy z przeglądarką bądź samym internetem. Polecam pokombinować.Inny soft inna stronka inny program odtwarzający.

Ja ściągam a jak się spodoba to kupuję. ostatnio nabyłem Pearl Jam ten za 95zł ! więc nie każdy kto ściąga jest jakimś bandytą, ja nie lubię kupować w ciemno.

Gość mam chęc na piwo
prosze jaśniej. ściągałam z rzuty wklejając linki do tego: http://www.beldzio.com/pobieracz/ gdzie mam je teraz wklejać, by ściągały sie? :(

Gość pliiiissssssssss
kiedy ściągam mi się wyświetla ZAPISZ JAKO TYP:i jest tylko jedna opcja MPEG lAYER 3 AUDIO FILE.A z tego co pamiętam kiedyś miałam tam format mp3.Ale nie da się tego zmienić-próbowałam.Na pewno trzeba na nowo to gdzieś ustawić ale nie bardzo wiem gdzie...

Bo Windows Media Player to najdurniejszy program tego typu! Zainstaluj sobie Winampa. Jęśli masz burdel w kompie i niewiesz co masz zainstalowane a co nie to pocecam program typu organizer najlepiej Total Commander i zaraz będziesz miec porządek w kompie. A dlaczego ściągasz ze strony zamiast zainstalowac sobie np: Aresa lub inny program do sciągania? Ja czasem korzystam z Aresa i uTorrenta ( i dzięki niemu mogę ściągac albumy naraz) Często natomiast ściagam muzę z you tube. Mam taki program który odrazu konwertuje plik do formatu mp3.

Ja właśnie mam tą wersję winampa o której piszesz bo inne to kicha :)

Gość pliiiissssssssss
ja nie mam czegoś takiego jak hostuje...co ja robię zle?

zasadniczo ja wolę serwisy typu wrzuta, nie ściągam bo i tak potem nie przesłuchuję ;). Ostatnio ściągałem tylko albumy które popsiadam na CD / Vinylach by ich nie przekładać do odtwarzacza :D