Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelicita

czy też tak uważacie?

Polecane posty

Gość pelicita

że wysokie dziewczyny, koło 178 cm, szczupłe, ale nie chudzielce, ładne, typu modelek po prostu zazwyczaj przyciągają wzrok mężczyzn, zdecydowanie wolą patrzec na nie niż na niższe, mniej atrakcyjne. Ale zazwyczja na patrzeniu się kończy i może nawet bardziej im się podoba taka modelka niż inna, ale albo sa niżsi ;] i nie robią niczego więcej albo ten wygląd wytwarza dystans. I na swoje dziewczyny biorą mniej atrkacyjne. Zakładamy oczywiście, że taka dziewczyna nie jest zarozumiała i nie nosi głowy w chmurach.

Gość fdsfffdfsf
Faceci nie patrzą na wzrost ale na urodę i kształty kobiety.

Gość mirus1966
a sprobowali by zeby ich wzroku nie przyciagaly!!!!!!!!!!!!

Gość liczy sie uroda i proporcje
jest duzo wiecej ladnych fotomodelek niz modelek

Gość liczy sie uroda i proporcje
kobiety powyzej 175cm, szczegolnie powyzej180cm wygladaja niekobieco

Gość fdsfffdfsf
kobiety powyzej 175cm, szczegolnie powyzej180cm wygladaja niekobieco - zgadzam się z tym bo tracą proporcje wtedy.

Gość fifol
Niektórzy lubią "duże" babeczki... :):)

Gość fdsfffdfsf
Duże, owszem - jeśli są np wysokie ale i krągłe, ale nie wysokie i szczupłe mające ręce i nogi jak patyki.

Gość pelicita
powiem tak. Wiem, że zaraz możecie powiedzieć, że jestem zarozumiała i pusta skoro tak o sobie mówię, ale przedstawiam opinie innych, nie swoje. mam 178 cm, nie jestem patykiem, chuda jak modelki na wybiegach. Kształty mam jak trzeba. Jestem zawsze umalowana, ubieram się często w jakieś miarę którkie sukienki, wyglądam kobieco.Mówią, że jestem ładna. Mam 22 lata. Nie ma praktycznie mężczyzny, który się za mna nie obejrzy. Ale robię tak naprawdę dobre pierwsze wrażenie. Tylko są utkwieni wzrokiem i nic więcej. Nie wiem skąd sie bierze taki dystans... Nie mówię dużo, bo to po prostu nie mój styl. Ale usmiecham się często, jestem trochę niesmiała. Gdzie jest problem? Znajomi się dziwią, nie wierzą, że ja nikogo nie mam. Że mogliby się założyć, że kto jak kto, ale ja na pewno na mnóstwo randek chodzę. A nikt nawet na głupią kawę mnie nie zaprosi, tylko się patrzą i patrzą .. :( może naprawdę nie mam niczego więcej do zaoferowania...

Gość fdsfffdfsf
Bo istnieje opinia wedle której wysokie i ładne kobiety mają wysokie wymagania i stąd pewnie brak śmiałości facetów w podrywaniu ciebie.

Gość mozesz zwracac uwage bo jestes
za wysoka, tak samo jak gruba laska czy z duyzm cycem, albo z krzywym nosem

Gość krwawa biegónka z odbytu psa
ja lubie karłowate, bo na stojonco biorą mi penisa do mordy

Gość eeeeeeeeeeWQKEF
e?

Gość tusia 2098
też się nad tym zastanawiałam i po prostu sama zaczęłam przejmowac inicjatywę. Nie było takiego, który by nie chciał. Ale fakt jest takie, że dziewczyny o figurze modelki, nie patyki, bo to nie wiem komu może się podobać, raczej rzadko są podrywane. każdy może by chciał, ale zaden nic nie zrobi.

reasumując :D wychodzi na to, że dziewczyny, które na randki chodzą, chodziły, są lub były w związkach są... zwyczajnie mało atrakcyjne i w tym tkwi tajemnica ich sukcesu :classic_cool: kafe uczy :p

Gość tusia 2098
nie chodzi o atrakcyjność. Bo niskie dziewczyny też są śliczne. Chodzi tutaj o wysokie dziewczyny, które są ładne, ale na randki nie chodzą. A niby powinny, bo mają i figurę i urodę, czyli to, co faceci lubią.

tak? a zdaje się, że autorka pisała, że wszyscy na nią patrzą, a na partnerki i tak wybierają mniej atrakcyjne dziewczyny :D nic to, sprzeczne teorie to domena kafe :classic_cool:

Gość pelicita
oj przepraszam mniej atrkacyjne to może złe sformułowanie. Miałam na myśli to, że wszędzie powiedzmy ideałem jest wysoka, ładna, zgrabna, długie nogi. Że dziewczyny, kobiety w typie modelki podobają się po prostu. Ja może i się podobam, ale tak jak mówiłam nie wiem, co zrobić, żeby chociaż spróbować zrobić dobre drugie wrażenie, trzecie i kolejne. Myślę o tym ostatnio i nie wiem gdzie jest problem. Bo mogę być np. mało inteligentna wg facetów- ale muszą zacząć o czymś ze mną rozmawiać, żeby się o tym przekonać.. a najczęściej do takiej rozmowy nie dochodzi. Kończy się po prostu na wlepianiu wzroku. Mnie to krępuję, więc gdy to zobaczę to już wogle na kogos takiego nie patrzę.

Gość fotomodelki sa zwykle poniżej
170, ja zwracam uwagę na kobiety powyżej 175 jak na żyrafy dziwnie wygladąją ---> szerokie barki, brak wcięcia, długie stopy

---> dugie ręce, większe dłonie, często brak biustu i bioder

*długie

Gość pelicita1
ktoś mi zajął nicka... mam wcięcie w talii, dość widoczne rozmiar buta 38 i nie jestem w żadnym razie szeroka w barkach...

Gość przez to że mamy ich
a weź, kto by chciał taką kobyłę :O Zwykle mają wielkie giry i łapska jak drwale :O 165-170 są idealne.

Gość pelicita1
girów wielkich nie mam...i łapsk jak drwal też nie :)