Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi 24.....

co to może być???

Polecane posty

Gość gabi 24.....

witam. mam takie małe zapytanko.... od kilku dni mam takie brązowe plamienie, okres powinnam mieć wczoraj ale czasem mam jakieś 4-5dni spóźnienia... czy wiecie może co to może być??? Dodam że uprawiałam sex ale nie zabezpieczaliśmy się z partnerem bo staramy się o dziecko...

Gość Zaniepokojona2323
Ja tak miałam i była to nadżerka. Musisz iść do ginekologa, przepisze ci maść i bedzie dobrze. Nadżerka może być groźna dla płodu!

Gość gabi 24.....
no to mnie zaniepokoiłaś trochę... no nic więc muszę się wybrać do swojego ginekologa... i miałaś tak przed okresem??

Gość gabi 24.....
czyli myślicie że to może być jednak ciąża?? jeśli tak to skąd te brązowe plamienia??? hmmm... w przyszłym tyg pewnie i tak się wybiorę do lekarza....

ciąża jest możliwa, ale takie brunatne plamienia dobrze nie wróżą :/ uważam, że to zaburzenia hormonalne. Najczęściej takie problemy są przy prolaktynie i progesteronie. Idź do lekarza, czy jesteś w ciąży czy nie, bo może masz jakieś problemy z ww hormonami i utrzymanie ewentualnej ciąży będzie problemem. Ja miałam tak przy zbyt niskim progesteronie- luteina pomogła :)

Gość gabi 24.....
hmmm... no tak czy siak trzeba się do lekarza udać. Dzisiaj w nocy strasznie bolał mnie brzuch, ale okresu nadal nie ma... tylko te plamienia...