Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona2323

Parcie na pęchcerz!

Polecane posty

Gość Zaniepokojona2323

Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłam ze dzien po stosunku mam parcie na pecherz. Tzn. mam uczucie że chce mi sie siusiu ale tak na prawde nie mam czym siusiac. A jak juz na prawde chce mi sie siusiu to siusiam bez bólu co chyba wyklucza zapalenie pęchcerza. Dwa razy jakis tydzien temu i 3 tygodnie temu mialam ogromny bół szyjki macicy tak jak bym miała zaraz urodzić. Co to moze być? Boje sie ze to coś poważnego... Aha, i czy to moze być ciąża? Czy można ja raczej wykluczyc? Dodam iz uprawiam seks z chłopakiem z podwójnym zabezpieczeniem-prezerwatywa durex z apteki + to że we mnie nie dochodzi tylko na zewnątrz mnie. Prezerwatywa nigdy sie nam nie zsuneła ani nie pękła. Macie jakies pomysły albo też doświadczenia? Pozdrawiam!

Gość Pytanko numwer 1 ---
A ma duzego ?

Gość Zaniepokojona2323
Pytasz poważnie? Ma około 19 cm i dość grubego. Do tego dosyć ostro sie kochamy wchodzi we mnie bardzo głęboko, wykonuje szybkie ruchy itp itd. Ale ja pytam powaznie:czy Ty zapytałaś powaznie czy ajaj sobie robisz? Czy to może być od tego?

Gość Pytanko numwer 1 ---
Wlasnie ze to jest od tego moim zdaniem.

Gość Zaniepokojona2323
No nie wydaje mi się ze to od tego... Zaczęło mnie też tak dziwnie rwać od lewego jajnika tak w dół. Doszły także nudności. Boje sie ze to cos powaznego... Tak czy siak w poniedizalek pójde do ginekologa. Jak Wam sie wydaje? Ciąże można wykluczyć? Pozdrawiam!

Gość Zaniepokojona2323
Powiem Wam że ja nawet chciałabym być ciezarowka przez 9 miesiecy ale moj chłopak tego nie chce:( Tak wiec, czy ciaza jest możliwa?

Gość Zaniepokojona2323
Podbijam :(

Gość włożył ci nie w tą dziure
co trzeba i teraz masz rozwaloną cewke moczową, tego sie nie da wyleczyć

Gość Zaniepokojona2323
Jak masz pisac takie głupoty to lepiej nie pisz już nic!

Gość Makuje
A może masz jakieś zapalenie? Czasami jest tak że tylko kuje coś w środku np. przy lekkich zapaleniach jajników. Moja teoria może być taka, że właśnie przenosi się bakterie do cewki i przez to masz parcie na pęcherz (małe zapalenie pęcherza) ale udaje Ci się go pozbyć po częstszym wydalaniu bakterii (sikaniu). Ja bym poszła do ginekologa na USG, żeby zobaczyć czy z jajniorami wszystko ok i czy nie ma tutaj infekcji choć badanie moczu wydaje mi się też wskazane. A oddajesz mocz od razu po stosunku? Bo jak nie to spróbuj, może następnego dnia nie będziesz miała takich problemów. Ja jeszcze podmywam się delikatnie wodą z sokiem z cytryny i łykam Prouro, żeby nie nabawić się problemów z pecherzem, bo niestety wśród kobiet współżyjących to częsty problem :( Przy takim zabezpieczeniu ciąża niemożliwa.