Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggrgfgffgggf

PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOBIETY PORADŹCIE COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ggrgfgffgggf

Używałam dziesiątek [perfum, ale wydaje mi się ze ich w ogóle nie czuć. BYło Bi-es, Puma i różne inne i prawie nikt nie zauważa że jakichkolwiek używam, bo kiedyś nawet zapytałam o to przyjaciółki... nie wiem, moze za delikatne zapachy wybieralam??? jakie polecicie ładne zapachy, ale intensywne, świerze, żeby można było je wyczuć, gdy obok kogoś przejdę???? cena 20-50zł. Co polecicie???

Gość osobaaaaaaaaaaaa
ja polecam avon par away, tommorow, passions dance i rare gold... zamawiam na allegro bo jest taniej ;)

Gość mydło i wodę

Gość Provokejszynn
perceive z avonu

Gość osobaaaaaaaaaaaa
far away* kupisz 40 zł polecam także z fm nr 005 i 026 ;) w calym pokoju pachnie ;)

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
ha a mi wszyscy naookolo mowią ze pikenie pachnę, nawet nieznajomi na ulicy sie nie raz pytaja :P polecam Giorgio Armani- Code ale to drogie i orginalne perfumy ;) z tanszych polecam ci C-thru ten zielony pieknie pachnie i tez go czuc wiele osob mi mowilo ;p

Gość a ja polecę gorąco
celebre avon!!!!!!! cudny zapach!

Gość osobaaaaaaaaaaaa
na nienawidze celebry ale kwestia gustu ;)

Gość miesiaczkaaaaaa
a ja uwielbiam little black dress

Gość to ja anonimowo
ja polecam christine aqilere bardzo ladnie pachna

Gość ladaco
ja polecam zapach mego kutasa o poranku

Ja obecnie używam Azzaro Blue Charm i jestem zadowolona. Delikatny zapach i do tego bardzo tanie są :)

Gość francuskie evasion
francuskie evasion , intensywny i na długo , nie da się przewjśc obok niego obojętnie no i passion dance z avonu

Gość malinowa mamba 1993
wiesz co to zależy od twojego Ph skóry są tacy ludzie którzy się popsikaja byle czym i pachną pół dnia a,są też tacy co" wyleją butelke chanel" i pachną godzine a,potem zapach ucieka niestety:( Najlepszym rozwiązaniem będzie jak odłożysz troszke kasy i z czasem kuisz sobie jakieś fajne markowe perfumy typu: -Coco Chanel Mademoiselle albo, -Dolce Gabbana light blue oba zapachy są delikatne i dziewczęce i uwierz mi ciuchy ci pachną nawet po wypraniu:) Wystarczy że popsikasz się po jednym razie za uszami raz na nadgarstek i jeśli chcesz żeby ubranie ci pachniało rozpyl w powietrzu troszke perfum i wejdź w ich mgiełke efekt murowany:P:)

Bo nie kupuje sie takich sikaczów za 50 zeta tylko porządne, oryginalne perfumy. Bo takie sa intensywne i trwałe. Po spryskaniu sie oryginałem nikt nie powie, że nie czuje.