Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzma szuka pomocy

nie chce mnie?

Polecane posty

nie chce przyjść do mnie do domu. Co robic?

Gość wielkiemizianie
a moze cos wiecej napiszesz? ile macie lat? czy jestescie w zwiazku? jak dlugo? ................... :O :)

Gość zmień dom
;)

ja 19, On 22 prawie. Tak jestesmy od września. Nie wiem co robic

Gość tyyyrytrytrytr
nie ma to jak temat gdzie trzeba ciągnąć dziewczynę za język, żeby napisała coś więcej.. autorko: do kurvy nędzy, opisz szerzej sytuację i nie marnuj czasu ludzi na forum.

szerzej... Spotykamy się praktycznie codziennie, chyba ze wyjezdza na 3 4 dni i wtedy go nie ma. Poza tym to ciągle spotykamy się w aucie, albo On przyjeżdża albo Ja, no chyba że jedziemy na wakacje z przyjaciółmi, to wtedy to zmienia sytuacje. Jak chce zeby przyszedł do mnie, to mówi, że napewno przyjdzie, ale nie teraz, ale napewno kiedys tak. Obiecanki cacanki :) Do siebie też nie zaprosi, tyle co do siostry pojedziemy Jego w odwiedziny. Planuje nam życie, a tak naprawde moja rodzina go nie zna. A przecież chciałabym aby Go poznali, żebyśmy spędzali czas razem, nie tylko na świeżym powieytrzu. Wiem, zaraz ktoś powie, że jest lato, i że trzeba, ale uwierzcie, w zime mi się to jakoś nie widzi.... ;|

Gość O nie, tylko nie to!
Ja miałam tak samo, ale mój do mnie chciał przychodzić, tylko nie zapraszał do siebie... Pierwszy raz byłam u niego po 8 miesiącach bycia razem! I wiesz co? Nic dobrego z tego nie wychodzi, bo takie ociąganie jest potem ze wszystkim... Z wyprowadzką, z małżeństwem, z dziećmi. Przechodzę ten koszmar i coraz częściej myślę, żeby to gówno zakończyć. Aż dziw, że 7 lat z nim wytrzymałam...

Gość Nikita 2333
moj tez do mnie wogole nie przychodzi ..jestesmy ze soba ponad rok a on byl u mnie moze z 6 razy...i nie wiem tez co juz robic..mowie mu o tym a on wiecznie albo nie ma czasu albo niechce..juz nie mam sily go przekonywac i nic juz nie wspominam.

Mój u mnie był tylko jak miałam dom wolny... ;O wymówki, że niby każdy będzie do nas przychodził [ o rodzicow moich chodzi] ;/ nie wiem jak mam dotrzeć do Niego już. O nie, tylko nie to! - Ty co powiedziałaś że przyszedł ?

ma ktoś tak jeszcze? ;(