Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka zdrajcy

Moj syn jest zdrajca!!

Polecane posty

Gość matka zdrajcy

Ja i moja matka nie utrzymujemy kontakty z moim ojcem i mamy swoje powody. Moj ojciec przez wszystkie lata zdradzal moja matke, dla mnie byl dobrym ojcem ale mojej mamie wyrzadzil tyle krzywd ze w koncu zerwalam z nim kontakt a moj syn bardzo lubi dziadka. Utrzymuje z moim ojcem kontakt a moj tata zaczal mu kupowac rozne rzeczy laptopa, samochod ze w koncu sie wscieklam i kazalam synowi oddac te wszystkie prezenty a moj syn powiedzial ze nie ma zamiaru. Jestem wsciekla na syna, moj syn ma 18 lat i mnie nie slucha.

Jesteś nienormalna, twój syn ma prawo widywać się z dziadkiem. A to, że kupował mu prezenty to jego sprawa. :O

Gość ale dziadówa
zabij dziada

Gość matka zdrajcy
Wiem ze to glupie ale na co moj syn utrzymuje z nim kontakt? przeciez ten czlowiek przez wszystkie lata krzywdzil jego babcie, caly czas latal za innymi kobietami a przed ludzmi udawal wzorowego meza. Na szczescie moi rodzice sa juz od dawna po rozwodzie.

Gość matka zdrajcy
Ciekawe co bys sie powiedzialy gdyby wasz ojciec zdradzal wasza matke. Ten czlowiek byl dla mnie dobrym ojcem, ale jednak dalej pamietam to ile moja matka zniosla upokorzen przez tego czlowieka.

Ale to, że on nie utrzymuje kontaktów z tobą i twoją mamą, to nie znaczy, że syn nie może się spotykać z własnym dziadkiem. On krzywdził twoją mamę a nie twojego syna, więc bez przesady. :O Ogarnij się, kobieto 😭

Gość głupia matkooo
to co robi twój ojciec to jest jego prywatna sprawa. Ty nie powinnaś mieszać się do jego zdrad!!!!!!!! tym bardziej mieszać w to swojego syna.

Gość a czy twoj sy wie
o calej sytuacji ?

Gość matka zdrajcy
On utrzymuje teraz kontakty z moim synem by mi i matce zrobic na zlosc. Jeszcze gdyby syn byl mlodszy moglabym miec na niego wplyw a teraz? co ja zrobie, moj ojciec przekupuje mojego syna czym sie da. Moj syn wie o wszystkim co moj ojciec robil ale wiecie co powiedzial ze go to nie interesuje.

Gość głupia matkooo
Wyrodna córka nabuntowana przez matke! Jesteś głupia, może twój ojciec miały i dlatego twoją starą zdradzał. A syn czemu ma wyrzekać się własnego dziadka?:(

Gość nie rozumiem o co masz
pretensje?

Gość fakt zdrajca
jak będzie miał gowniarz problemy to go wysylaj do dziadka ,wtedy skończy sie milość,miedzy wnusiem a dziadkiem

Gość buahahahahahah
bo my faceci zawsze trzymamy sztame w tych sprawach!!! moze twoja matka mezowi nie dawala to poszedl i znalazl gdzie indziej!!

Gość matka zdrajcy
Po co ta ironia? juz nie raz tego probowalam to moj ojciec zawsze wysluchiwal syna w dodatku jest wyciagal od dziadka pieniadze a moj ojciec bardzo chetnie mu je dawal.

Gość matka zdrajcy
Zaluje tego ze nie mam teraz zadnego wplywu na syna a moj ojciec wykorzystuje to i robi mi na zlosc. Na kazdym kroku wypomina mi to ile mi pomogl, wiec potem wolalam separowac swoje dziecko od niego. Moj syn jest niewdziecznikiem, nie wie tego ze powinien dziekowac glownie mnie i mojej matce bo my go glownie wychowywalysmy a teraz tak nam sie odplaca.

Gość wydaje mi się że jesteś wyrodn
ą matką. Nie ma znaczenia jaki twój ojciec jest człowiekiem dla Twej matki ale to jaki jest dla Ciebie i Twojego syna:O:O:O Twoja matka nabuntowała Cię przeciwko ojcu a ty buntujesz wnuka przeciwko dziadkowi:O:O Właśnie takie są polskie kobiety!

Gość twój syn dobrze robi
widocznie woli dziadka bo ma z niego większe korzyści materialne:)

Gość prowokejszyn i to stare
jak tylko zaczęły się wakacje to powstają topiki o złych dzieciach czy synach i temat zawsze konczy się po dwóch stronach.I nigdy nie udaje się przekonać autorki,że to ona jest nienormalna a nie jej dzieci:-P

Gość fddg
Powinnaś sie cieszyc że syn ma dobre kontakty z dziadkiem :)

Gość eman eman
Nie wtrącaj się!

Gość weź odpierdol się od życia syn

Gość jaer
Twój syn jest dorosły i sam o sobie decyduje:) dzięki Bogu :D

Gość jaer
I czemu miałby nie utrzymywać kontaktów z własnym dziadkiem?:O

Gość mój ojciec tez zdradzał
moja matke Mało tego bił ja i upokarzał A jednak pokazałam mu wnuki jak sie pojawiły na swiecie Dzis mój ojciec juz nie zyje Moje dzieci dziadka nie pamietaja ale ja jestem szczesliwa ze miał dane je przed smiercia zobaczyc

Gość do mój ojciec też zdradzał
Sytuacja Twoja a autorki jest zupełnie inna:( Twój ojciec Twoją matke bił, natomiast jej ojciec tylko jej matke zdradzał:O W dodatku dla niej ojciec był dobry, więc jego zdrady nie powinny ją interesować.

Gość psycholożka Zuzanna
Taka jest teoria ewolucji rozpłodowa, plotki, zdrady, oszustwa. Chodzi o zapłodnienie i by potomstwo przeżyło bez względu na konsekwencje rodziców czy wnuczęta!

Gość twoj syyn rozumie dziadka
bo wie że krew nie woda.

Gość ciąża urojona
jeszcze głupia byś skorzystała z tego, na pewno dziadzio by dał więcej kasy wnuczkowi gdyby go poprosił a ty byś mogła sobie kupić za to bluzke