Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szumyra

krosta na pochwie zewnetrzna

Polecane posty

Gość szumyra

witam. od roku mam taka krostke a raczej grudke na pochwie na zewnetrznej stronie warg sromowych. Wyglada to na krotke ale nie zmienia sie. jest twarde jak znamie to wyglada ale jest to krotka. Ginekolog powiedziała ze to zejdzie a nie schodzi. Nie jest to zarazliwe bo moj partner niczego nie ma. Nie uprawiem tez seksu z wieleoma partnerami wiec nie wiem od czego to moze byc. Myslalm ze to opryszczka ale tam nie ma ropy i nie zaraziałam jak pisałam mojego partnera. czy ktos moze pomoc..???

Gość chochliczek11
No opryszczka to nie jest na pewno (w opryszczkach nie ma ropy, a płyn surowiczy, poza tym swędzą, pieką itd). A nie uderzyłas się tam kiedyś? czasami po uderzeniach zostają zgrubienia na jakiś czas

Gość może to kłykcina konczysta
czyli wirus hpv ginekolog nie powiedział ci co to może byc? moze idz do innego

Gość może to kłykcina konczysta
a to , ze partner nie ma objawów wcale nie oznacza , ze go nie zaraziłas zakażenia często przebiegają bezobjawowo

Gość dorka24
Jak się już raz załapało opryszczkę to jest się nosicielem nawet wtedy kiedy nie ma objawów.

Gość chowaneczka
No niestety. W kazdym momencie się może oprycha odezwać znowu. poza tym u facetów to trochę inaczej jest, może być zarażony, nie mieć objawów, ale już wirusa ma i zawsze sie może odezwać

Gość kaskaq
Najbardziej zaraża płyn surowiczy w opryszczce, trzeba bardzo uważać aby nie zarażać innych, no i nie maskować tylko leczyć skutecznie.

Gość szkrabku
ja też miałam coś takiego, gin to widział i powiedział że to nic takiego, że zejdzie, ale mnie to tak denerwowało, że kiedyś ścisnęłam, prysło jak pryszcz i po krzyku. nie namawiam Cie do tego bo nie wiem co to było, ale nic mi się po tym nie działo, problem nie powtarza się. to było jakieś 4 lata temu