Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fikołek .

pomocy - zsunęła się prezerwatywa !

Polecane posty

Gość Fikołek .

Jest piatek godzina 22. Za chwilę wyjeżdżam na cały weekend. Mam niby 72 godziny i mogę w poniedziałek z samego rana podskoczyć do mojego lekarza, ale czy jest jakaś inna metoda? Dodam, że mam w domu napoczęte opakowanie jakichś pigułek antykoncepcyjnych, kiedyś mi się obiło o uszy, że można wziać kilka i to działa podobnie do Postinoru. Ale chciałabym mieć jakieś prawdziwe dane na ten temat. Pomożecie?

Gość ertqeqrqgreqegqgerqger
pomozemy!!!!!!!!!

Gość Fikołek .
dodam, że jestem w 5.dniu cyklu .

Gość xpwpw
mnie powiedziano kiedyś zeby pod zadnym pozorem nie brac wiekszej dawki tabletek anty tzn np w srode tabletki na srode, czwartek i piatek - tak dla przykladu :) ale moze ktos inny sie wypowie :)

Gość Fikołek .
Tragiczny weekend. Staram się jakoś na siłę uspokajać - mam dzisiaj 8. dzień cyklu, czyli w teorii do dni płodnych mam jeszcze 3 dni, plemniki pewnie zginą do tego czasu. Poza tym zaraz po spostrzeżeniu, że prezerwatywa się zsunęła, poszłam wszystko z siebie wypłukać. Poza tym każdego wieczora od tamtego dnia ,włącznie z tym felernym dniem biorę gorące prysznice i tą gorącą wodę przez kilka minut kieruję tylko na podbrzusze. Piszę te wszystkie rzeczy, bo sie zastanawiam, czy jest sens truć się pigułką "po". Juto idę do lekarza, będę w ok. 58. godzinie od stosunku i powiem mu na pewno o swoich wątpliwościach, ale jestem ciekawa Waszego zdania na ten temat.

Gość Fikołek .
No i co o tym sądzicie?

Gość Milouu
Fikołku, lepiej już nic nie rób. Nic ci nie będzie. Jeśli masz 28 dniowe cykle to nie miałaś prawa zajść w ciążę. I daj sobie spokój z tymi "babcinymi" sposobami bo one nic nie dadzą choć rozumiem, że psychicznie czujesz się dzięki nim lepiej. Czekaj spokojnie na okres, pod żadnym pozorem nie bierz tabletek anty w większych ilościach.

Gość poraza mnie twoja glupota
"napoczęte opakowanie jakichś pigułek " tak tak bierz na pałę

Gość do Fikołek .
w "Galeriankach" też była taka co płukała a i tak zassla :)

Gość gigi-
nic nie bedzie.nie bierz żadnych tabletek w wiekszej ilości,bo krzywde se zrobisz:O

Gość Fikołek .
Nie wzięłam ,nie zamierzałam - napisałam tylko, że gdzieś mi się obiło o uszy i poprosiłam Was o ewentualne fakty, jeśli się z tym spotkaliście. Lekarz mi dzisiaj powiedział, że 1) jest bardzo małe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę 2) jest i tak za późno jego zdaniem na skuteczność pigułki 3) nie ma sensu rozregulowywać cyklu i truć organizmu taką bombą hormonalną. Jest tylko jedno "ale" - zweryfikowałam swój kalendarzyk i mam 24-dniowe cykle :/