Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriszyn

Pewien nurtujący problem...

Polecane posty

Gość Patriszyn

Piszę, ponieważ mam pewien problem, otóż od ok. trzech tygodni spóźnia mi się miesiączka, wcześniej też miałam z tym problemy, ale w mniejszych odstępach czasu, ponieważ mam anemię. U ginekologa jeszcze nie byłam, dodam że mam już ukończone 17 lat. W dodatku występują u mnie od jakiegoś czasu bóle w podbrzuszu, o ciążę się nie boję, gdyż jestem jeszcze dziewicą. Do ginekologa nie chcę jeszcze iść, ponieważ koleżanki radzą żeby zrobić to dopiero zaraz po zakończeniu okresu... Proszę o porady chociaż w sprawie tego bólu brzucha, tabletek nie chcę brać, gdyż kiedyś byłam od nich uzależniona i na razie staram się unikać tego typu "pomocy". Za wszelkiego rodzaju (sensowne) odpowiedzi, bardzo dziękuję.

Gość xpwpw
najsensowniejszą rada bedzie jak doradzę byś poszła do lekarza, nie ważne w jakim etapie cyklu ważne byś poszła ... bo tutaj nikt ci nie doradzi bo nie widzi problemu jedynie możemy snuć domysły na podstawie tego co piszesz ... powiem Ci ze ja raz mialam straszny bol podbrzusza okres mi sie spożnial ze 2 tyg poszlam i lekarz mnie bada i mowi prosze si enie martwić właśnie dostała pani miesiączke ;) (czy jakos tak, ale kontekst zachowałam :):)

ja kilka latm temu również jeszcze nie kochałam się z chłopakiem,więc ciąża wykluczona,byłam po miesiączce ale brzuch bolał nadal,wydzielina też była,poszłam i okazało się to nadżerką.dostałam skierowanie na cyto.globulki + maśc. teraz znów będę szła na kontrolę.