Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiOn4

kocha czy nie?

Polecane posty

niech mi ktos przetlumaczy tak zeby do mnie dotarlo:( powiedzial ze nie wie czy mnie kocha,ze nie wie czy wogole jeszcze potrafi kochac.byl mily uzyl nawet slow-kotku,skarbie.rozstalismy sie bo uznal ze lepiej zebym zyla bez niego.od 2ch tygodni totalna cisza.czy to znaczy ze mnie nie kocha?bo tak to odebieram i potrzebuje sie upewnic.dodam ze zwiazek trwal 4 lata a w miedzyczasie byla roczna przerwa,wtedy chyba wszystko sie zmienilo.pomozcie bo ciezko jakos na domyslach leciec,strasznie sie zadreczam myslami.

Gość matini
Może w trakcie ten rocznej przerwy cos się w jego zyciu wydarzyło? O czym sama nie wiesz... Moze to już nie byla milosc, kochanie z jego strony tylko przyzwyczajenie i postanowił to zakończyć. Skoro chciał się rozstać i mówił do ciebie pieszczotliwie to myślę że nie chciał Cie skrzywdzić i zakończyć to jak najlepiej - zrozum jego decyzję myślę że była przemyślana. Daj mu czas i nie naciskaj... Ja byłam za facetem prawie 8 lat zaczełam z nim sie spotykac jak miałam 15 lat :) też się rozstaliśmy bo w pewnym momencie cos zgasło - zrozumiałam że jestem z nim nie z parwdziwej milosci tylko z przyzwyczajenia... nie chciałam dalej krzywdzic jego i siebie. Na początku było trudno ale czas robi swoje i goi rany...