Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Debilne tematy

Polecane posty

Nie wydaje sie Wam? ze wiekszosc pojawiajacych sie tu tematow, to wytwory chorych umyslowo ludzi, lub kompletnych imbecyli...jestem w szoku!!tylko , spuscil sie w odbyt, anal, jaka dlugosc, jakie podpaski?, wargi sromowe duze czy male? o jeszcze debilniejszych tematach!!! nawet mi sie niechce pisac, ja wszystko rozumie, ale nie wierze zeby ludzie zdrowi na umysle wymyslali tak debilne tematy??

Gość nie jest łatwo o dobrą
prowokację. Potrzeba na to trochę kreatywności, a każdy prawik umie napisać, że spuścił się w odbyt koniu.

Gość to ić stont
ja ci cóś nie pasi🖐️

Wydaje mi sie ze to malolaty sie zabawiaja , wakacje w pelni...ale moge sie mylic..a swoja droga co to za kreatywnosc....to kompletny idiotyzm...

Gość Czuby na maxa i dlatego.

Gość to ić stont
:o widać że nowa jesteś-dałaś już w stopce tzytzki?:classic_cool:

Gość dscfac
"" nawet mi sie niechce pisac, ja wszystko rozumie, " najpierw naucz sie ze nie rozumie tylko rozumieM a dopiero potem zakladaj kolejny debilny temat :O :classic_cool:

Gość Janeczka.)
Tez jestem w szoku ze az tylu dziwaków jest na świecie.a im głupszy temat tym wiecej wypowiedzi.co trzeba miec w glowie zeby robic sobie zdjecia cycków i dawac do oceny?żenada

Gość to ić stont
stąd moja riposta>>>patrz nick, no ale cóż pośmiać zawsze się można🖐️

Walnelam blad..to prawda , ale czy chce ci sie po tym ze go wylapales rzygac?? bo mnie czesto mdli czytajac tematy, nie jestem tu nowa! nigdy, niechce mi sie nawet glosu zabierac na te idiotyzmy, a moze wy myslicie ze jestescie tacy coll?? i hop do przodu??

Gość Billy Idol on stage
Ha ha ha :D:D:D COŚ w tym jest:D:D:D

Gość dscfac
tak ja jestem cool i hop do przodu a com ? :classic_cool:

Wiesz ! wiekszosc tych tematow naprawde nie jest smieszna, tak wam sie tylko wydaje......w dalszym ciagu uwazam, ze w miare poukladani ludzie , uwazaja takich tworcow!! za bezmuzgowcow...i nalezalo by sie zastanowic !nad ewentualnym leczeniem ha ha ha...

Gość Janeczka.)
Pomyślałby ktoś ze na tym forum zbiera sie sama patologia a to wbrew pozorom często wykształceni ludzie..

Gość to ić stont
błąd to może każdy walnąć, zwłaszcza, gdy jest zdenerwowany. ale niezrozumienie popełnienia celowego błędu jest karane forumową jazdą:o:p więc nie dziw sie, że teraz będą na Tobie jeździć dziecino póki nie znikniesz stąd tu i teraz:classic_cool: P.s. na wizarzu jest bardziej zachowawczo🖐️

Gość MałaLalaNieŚpi
taa 'jak wyrwać playboya." ;/

Gość dscfac
a ty samosia skoro masz taka prosta nature i jedna twarz zawsze i wszedzie to wspolczuje ci bardzo, ja mam tak złożona osobowosc ze potrafie nawet sie czasem pod siebie podszyc :classic_cool: do takich forów potrzeba wiecej dystansu do swiata i troche poczucia humoru bardzo czesto jest tak ze ludzie bardzo inteligentni tu zakladajA TAK glupie tematy i to nie ma nic wspólnego ze spaczona psychika :classic_cool:

No coz kochani, nie musicie sie ze mna zgadzac, kazdy ma prawo ,miec swoje zdanie, na taki czy inny temat, szkoda tylko ze sa to w wiekszosci, rzeczy bez wartosci a jezeli juz cos sie trafi!! to natychmiast zostaje zo zeszmacone!!Wszystkich normalnych forumowiczow serdecznie pozdrawiam,a chorych ...no coz chyba wyslala bym do psychiatryka..o ile i na to? nie jest zapozno....

Gość dscfac
dziękuje za pozdrowienia :P :classic_cool:

Gość to ić stont
sorry Samosia, zanim znikniesz pozwolę sobie zadać Ci pytanie, mogę?

to ic stont! Blad moj zrozumialam dosc szybko , ale czyzbys czekal na przeprosiny ha ha a to przepraszam bardzo!!

Pospiesz sie z tym pytaniem, bo wiesz ja kocham internet! ale moja najwieksza miloscia! sa ksiazki , i wlasnie chce sie polozyc i poczytac cos madrego....

Gość to ić stont
pytanie : czy aby napewno nie wąhasz swoich pierdów, bo każdy to robi tylko niektórzy sie tego nie wstydzą