Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie bedziecie sie smiac

pewnie bedziecie sie smiac

Polecane posty

pewnie bedziecie sie smiac nie mma 15 lat od razu zaznaczam, ale taka głupia sytuacja że już zgłupiałam i nie umie na to spojrzeć obiektywnie , w zeszly wtorek facet się zapomniał i pojechaliśmy bez zabezpieczenia do końca, dwa dni póxniej oijawiły się plamienia i krótki niecały dwudniowy okres , o tydzień ponad wcześniej niż powinien, a zaraz po okresie spuchłam jak balon, źle się czuje ogólnie dziwnei, na objawy ciążowe to oczywiście za wcześnie ale , czy w takm wypadku jest ogólnie możliwa ...

Gość malwinam12120
typowa schiza,za wczesnie na objawy

Gość malunia85
Moim zdaniem nie jestes w ciazy. Plamienia krotkotrwale zazwyczaj wskazuja na zagniezdzenia sie zarodka, ale zeby sie zagniezdzil, najpierw musi byc zaplodniony, a to trwa :) Moim zdaniem schizy lekowe przed ciążą. Ale poczekasz jeszcze i zrobisz test, a tytuł tematu mozesz zmienic bo ja to sie z niego posmiałam, nie z tego co jest pod nim napisane :)

Gość malunia85
nawet jesli jechałaś w dniu owulacji, ciaza jest baaaardzo mozliwa, ale plamienia na to nie wskazuja, bo zagniezdzenie ktore powoduje czasami plamienia rozpoczyna sie miedzy 7 a 10 dniem po owulacji. W jakim cyklu jechałas ze swoim facetem?

okres miałam mieć w miniony czwartek, ale trzy miesiace temu odstawiałam plasterki z braku kasy i mi wszystko lata mialam cykl 28 dni, 32 , 40 a teraz wyszlo by na to licząc ze to dwudniowe było okresem 24 dni

na ciążowe wiem, ale zastaniwa mnie czy ten krótki okres był okresem i czy jest szansa po nim jednak że doszło do zapłodnienia, bo to niby okresowe cu dwudniowe było dwa dni po tamtym wydarzeniu

Gość malunia85
przy zaplodnieniu nie ma krwawien, sa przy zagniezdzeniu, a na zagniezdzenie bylo za wczesniej ! Poprostu odciagnelas plastry i hormony zaczely szalec i tyle ! Kiedy moj organizm dawno nie miał w sobie meskiego nasienia, miesiaczke mialam co 26-28 dni teraz staramy sie o dziecko i po tym jak swoj desant zostawil we mnie, okres przyspieszyl mi sie o tydzien !!! i to nie mialam go 7 dni tylko 3 czy 4 lekko, takze wiesz... hormony wszystko wywoluja.

dzięki uspokoiłaś mnie bo przyznam że zgłupiałam, od 6 lat jade na plastrach więc wszystko miałam jak w zegarku i te odbicia , mnie totalnie ogłupiły