Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawowy cukierek

Londyn..świat oszalał- sex, przemoc, znieczulica. Gdzie tu czas na miłość?

Polecane posty

Gość kawowy cukierek

Mam 30 lat, pędzę codziennie do pracy, tam i z powrotem- zarobioną kasę wydaję na weekendowe przyjemności- to jest dla mnie tylko! Świat pędzi a ja nie mogę się w nim odnalezć. Wracam do domu, kilka uprzejmych odzywek do wspólokatorów i zmykam do łóżka. Stołuję się w pracy, każde wyjście po zakupy to masa nerwów. Kończę pracę pózno i wiem że jeśli coś mi się stanie na ulicy to nikt mi nie pomoże. Ludzie odwracają głowy. W takim tempie nie dożyję 40 lat. Nie mam z kim porozmawiać, o fizycznej bliskości już nie marzę. Kiedyś ktoś polecił- internet! ba, poklikałam ale jedynie czego oczekiwali faceci to zdjęć mojej c***. Po co to wszystko? Ja nie szukam ideału bo sama nie jestem idealna. Po prostu boję się samotności. Mieszkam z dwiema dziewczynami, zero kontaktu. Zafascynowane egzotyką- czyli czarnymi penisami. O czym z takimi dyskutować? W Polsce nie lepiej- czytałam o tzw galeriankach, nie wierzyłam aż pewnego dnia zobaczyłam. Ludzie! czy ja już powinnam spisywać testament? Po co żyć? Wszędzie przemoc sex, umawiasz się na romantyczną kolację a ktoś cię pyta czy lubisz BDSM...

Gość podobnie to widze
czesto sie zastanawiam gdzie sa tacy normalni ludzie wlasnie wokol to widze tylko takich i takie ktorym wlasny orgazm za religie robi i to nie chodzi o to ze ja seksu nie lubie, bo uwielbiam, ale przeraza mnie to, ze ludzie robia z tego JEDYNA wartosc a gdzie rodzina, zaufanie (nigdy nie zaufam kobiecie do konca :o ), wspieranie sie przeraza mnie ten swiat

Gość kawowy cukierek
no właśnie dupcio masz rację! singla... dlatego chcę to zmienić. Co do offermy- nie lubię i w zasadzie po tej ofercie dowiedziałam się co to znaczy...

Gość kawowy cukierek
dominiku, masz na mysli mnie? bo nie wiem...

Gość singielka na emigracji
cukierku... nie tylko Ty masz takie odczucie.. ja tez mieszkam w Londynie, jestem wolna i chcalabym spotkac kogos normalnego a ostatnio trafiam na facetow ktorzy szukaja tylko przygod ech jeszcze tli sie wiara ze gdzies spotkam fajnego chlopaka ale gdy kolejny okazuje sie dupkiem to mam dosc...

Gość singielka na emigracji
czasami mam dosc tego pospiechu ludzie sie denerwuja z byle powodu, nawet to ze musza czekac 2 sekundy na to az ktos wysiadzie z pociagu czy stanie przed bramka zeby skasowac bilet heh, do czego ten swiat zmierza? nikt nie dba o druga osobe a faceta zawsze szukalam polaka a polacy tu zwariowali i maja za duzy wybor wiec nie zwracaja uwagi na normalne dziewczyny tylko chca seksu;]

Gość widocznie na emigracji
puszczają wszystkie hamulce :( Niestety. Chociaż w Polsce też jest podobnie, w dużych miastach każdy pędzi, nie oglądając się na innych, w mniejszych - jest trochę inaczej, nieco wolniej i spokojniej.

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.

Gość gość
9:40 - spadaj zasrańcu!

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Suczka zrobi ful sex telefonik znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/ u samej góry :).Ze mną możesz sobie pozwolić na naprawdę wszystko