Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespodzianka_dla niego

Chciałabym go jakoś zaskoczyć....

Polecane posty

Więc tak, nie dlugo spotykam się ze swoim mężczyzną, po 2 miesięcznej przerwie. Chciałabym go jakoś mile zaskoczyć w łozku ;) Seks mamy bardzo udany i namiętny. Jak jesteśmy razem to wręcz płoniemy z pożądania do siebie. Nie możemy wyjść z łóżka. Nooo jest cudownie! Chciałabym go zaskoczyć czymś nowym, może ktoś coś podpowie na temat pieszczot, dotykanie go, gry wstepnej, pozycji itp. Brakuje tylko seksu oralnego. Nie potrafię się przemóc w tej kwesti., Choć bardzo chciałabym sprawić mu taką przyjemność i to o wiele mniej mnie krępuje. Niż, żeby on zrobił coś mi. Cały czas próbuje, widać, ze tego chce. Jednak ja mimo wszystko wstydzę się i nie mogę się przemóc....... Pozdrawiam i czekam na jakieś pomysły ;)

no napiszcie coś, nooo... proszę :D już nie mogę się doczekać az go zobaczę... mmmmmm :)

no napiszcie coś, nooo... proszę :D już nie mogę się doczekać az go zobaczę... mmmmmm :)

Ale skoro mówisz, że macie udany i namiętny seks, to po co jeszcze w nim coś zmieniać? Cieszcie się tym co macie, a jak zacznie Wam czegoś brakować to dopiero bierzcie się za urozmaicenia ;)

z tym oralnym to on chcialny Tobie i Ciebie to krepuje czy Ty nie chcesz zrobic jemu? On chce mi i mnie to krępuje. A chcialabym go zaskoczyć, zeby bylo jeszcze lepiej. :)

Gość ihahahahahahahahahahahh
nie krepuj sie

a wiec sama sobie odpowiedzialas :) zróbcie obustronny oral :) albo nie najpierw TY jemu innym razem pozwól jemu zrobic- beda dwa miłe zaskoczonka :)

Gość tak, krzyknij bu...
schowaj sie.... nie moge, oplulam sobie laptoka, lol......

Gość nie moge
same dzieciaki na tym forum.