Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??????????????????????????????

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość ??????????????????????????????

Nowo poznany facet pisze do mnie tylko wtedy gdy chce sie umowic.( Raz na kilka dni.) w miedzyczasie nic, cisza. czy mu nie zalezy?

Wiesz, zapewne robi w życiu wiele ciekawych rzeczy i spotkania z tobą są także takim ciekawym czymś. Hmm może to za dobitne słowa ale może po prostu uważa Ciebie za swoją "du***. Posiada Cię jak rozrywkę, ozdóbkę, niezbędny element dla każdego "ogiera". Gdybam tylko.

Gość ?????????????????????????????
Rozmawiamy i milo spedzamy czas. Nie jestem jego "dupą". Do niczego nie doszło. Podobam mu sie wizualnie. Mowi mi o tym. Ozdóbka? Nie chcialabym kims takim byc:/

Gość agiagiagi
kolezanko-nie zalezy mu na Tobie!!!!!gdyby tak bylo to by pisal chociaz smsa....on pisze wtedy kiedy ON chce.....i chce cos od Ciebie.....wiec zastanow sie czy warto nawet sie spotykac sie z kims takim!!! daj mu kosza....bo nie warto tracic czasu....na mile spotkania POWODZENIA

no tak, on pisze kiedy ma na to ochote, nie zmuszam go:) jesli jest tak jak mowicie, to mnie wiecej nie zobaczy, nie bede niczyja ozdobka czy innym rodzajem zabawki. szkoda by bylo jakby jednak mu zalezalo, w koncu kontaktuje sie ze mna. Inicjuje spotkania. moze po prostu nie chce pisac o DUPIE MARYNI i woli sie spotkac? A moze nie krece go na tyle by do mnie pisac czesciej? Jak to jest z Wami facetami? Jak czesto kontaktujecie sie z nowo poznanymi kobietami?

Gość Nie bierz tych idiotycznych
porad na poważnie. Zainteresowania drugim człowiekiem nie mierzy się ilością smsów czy częstotliwością kontaktu. Nie wiem dlaczego dziewczyny młode, kiedy kogoś poznają to chcą permanentnego kontaktu, osaczają faceta, chcą żeby razem z nimi oddychał niemalże, co prowadzi do rychłego końca...daj sobie i jemu czas...niczego nie przyspieszaj .... A po ile macie lat?

Gość nie zależy mu..

+20 tez mi zalezy, zeby wszystko toczylo sie naturalnie, powoli, bez pospiechu. jednak tyle jest poradnikow typu:"Nie zalezy mu na tobie", ze juz zaczynam watpic jak to jest na prawde z wami facetami.

Gość degrengolada z polewą
Kontaktujemy się, gdy mamy taką potrzebę. Nie szukaj dziury w całym, gdyby nie chciał, to by się z tobą nie spotykał. A jeśli chcesz z nim czasem popisać, to zacznij sama.

Gość Sjiergiej
spokojnie, bez pospiechu...kiedys komorek nie bylo i stacjonarnych telefonow rowniez....zapytaj sie mamy, taty a nawet babci jak to kiedys bylo....sms nie byl nikomu do niczego potrzebny. A to ze sam sie kontaktuje z Toba to tylko powod do radosci - bo w koncu to dowod na to ze ma potrzebe spotkania Ciebie. chcesz sprawdzic czy mu na Tobie zalezy....czekaj az sie rozwinie znajomosc. mozesz tez sama zaproponowac spotkanie, jaki klopot? chcecie to sie widujecie. tak czytam i czytam te wasze porady i pytania i sie zastanawiam jak bardzo musicie byc niesamodzielni w zyciu skoro obcych ludzi na forum pytacie o sprawy ktore dotycza waszego zycia i bynajmniej najblizszej przyszlosci....naprawde zatrwazające a zarazem budujace dla innych. Dlatego kierujcie zyciem po swojemu, poniewaz nikt inny za was konsekwencji nie poniesie, nawet jezeli decyzja jest zapozyczona. Za błedy ortograficzne przepraszam, nigdy na to uwagi nie zwracam. powodzenia zycze ktokolwiek przeczyta czy tez nie.

Juz doczytalam ;) Moze w pozostale dni umawia sie z innymi i nie ma wtedy czasu na kontakty tel etc. z Toba.

Gość Nie bierz tych idiotycznych
"Moze w pozostale dni umawia sie z innymi i nie ma wtedy czasu na kontakty tel etc. z Toba" - widzisz, że większość tzw. "porad" piszą sfrustrowane nastolatki. Nie czytaj idiotyzmów, bądź cierpliwa i rozsądna. Nie musi pisać bez przerwy, żeby Cię poważnie traktować. Uwierz mi:)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
też się zastanawiam nad tym czy to,że facet codziennie się nie odzywa, oznacza że ma mnie gdzieś. a jeśli już ja sama napiszę - to z tego powodu się cieszy. dziwne...

Gość prosta prawda
jakby mu zależało to by pisał. każdy kto chce znajdzie czas by napisać kilka słów...

dziekuje wszystkim za odpowiedzi. przeczytalam Wasze wszystkie komentarze i na pewno wezme sobie Wasze slowa do serca. Sjiergiej, dałes mi duzo do myslenia, degrengolado, nie bierz tych idiotycznych- uspokoiliscie mnie. Pozostalym tez bardzo dziekuje za wziecie udzialu w dyskusji. szuszu, proponuje zebys przeczytala wszystkie komentarze i moze troche dala szanse, skorzystala z rad tych doświadczonych ludzi, ze milosci trzeba dac czas, ze zainteresowania nie mierzy sie iloscia wyslanych smsów. Jakby mu mialo nie zalezec, to by sie z Toba nie spotykal. Czas wszystko wyjasni. To, ze sie cieszy to nie dziwne-to na plus dla Ciebie.