Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiaaa

Podoba mi sie mój instruktor jazdy:(

Polecane posty

Gość nataliiiaaa

jest o 7 lat starszy, niezbyt przystojny, raczej srednio, ale ma cudny charakter i sposób bycia. Nie chciałam się zakochac, ale niestety:( wiem,ze najprawdopodobniej ma stała dziewczynę. Jak się odkochac?On mi sie wydaje taki idealny, na wszystkich chłopaków patrzę przez jego pryzmat:(

Gość aniaanianaianaianaia
ile masz lat?"

Gość nataliiiaaa
20

od czego on jest instruktorem?

jazdy oki

Natalio cóż mam ci doradizć porozmawiał z nim czy ma kogość?zauroczyłaś się i raczej sie nieda tak szybko odkochać

a jak chcesz zapomniec to przestań sie z nim spotykać

Gość nataliiiaaa
kurcze:( widze,że on tez tak z zainteresowaniem mi sie przyglada, nawet jak gadalismy na temety prywatne to nigdy nic nie wspominał o dziewczynie:( powiedział mi dopiero o tym kolega, który tez z nim jezdził pare miesiecy wczesniej

Gość nataliiiaaa
nie moge przestac, bo jestem dopiero w połowie kursu:(

może kolega jest zazdrosny i specjalnie tak mówi.najlepiej pogadja z tym instruktorem i go wypytaj

Gość nataliiiaaa
ale moja znajoma tez to potwierdziła,że poodbno ma jakas stałą dziewczynę:( ciężko mi troche:(boje sie go tak wprost zapytac

kurcze widze,że on tez tak z zainteresowaniem mi sie przyglada, nawet jak gadalismy na temety prywatne to nigdy nic nie wspominał o dziewczynie" następna łatwowierna :P To już 67 temat z serii "zakochałam sie w instruktorze" Czemu wy kobiety jesteście w takich sytuacjach tępe jak żyletka polsilver po 2 goleniach ?:P Chłop ma kobietę nic nie wspomina o niej a ta mówi że jest ideałem ? :D Z zainteresowaniem sie przygląda ? Nie dziwię mu się ? W tej chwili wychacza następną łatwą i prostą laskę ;) zmądrzej dziecino :D a nie dotyka cie czasami czule po dłoni jak zmieniasz gałkę biegów? ;)

Gość nataliiiaaa
nie nie dotyka, nie robi aluzji i jest normalny

Gość nataliiiaaa
nie wydaje mi sie:) trzyma dystans

trzyma dystans bo najpierw musi cię przekonać do siebie :)

Gość macrocosmos
kazdy instruktor zachowuje sie wobec kazdej podobnie :o a Ty nie zakochalas sie, tylko zauroczylas co najwyzej. moim zdanie bez sensu podniecac sie cala ta hitoria. skup sie lepiej na nauce jazdy, bo potem beda problemy ze skrecaniem w lewo ;)

kazdy instruktor zachowuje sie wobec kazdej podobnie" zaraz autorka odpisze NIE PRAWDA , ten jest wyjatkowy i ja mu sie tez podobam :D że też tyle naiwniar ładuję sie w te L-ki :P

Gość nataliiiaaa
skupiam sie, jezdze ok:) własnie mam zamiar przestac o nim myslec i potraktowac to tylko jako fascynacje nic wiecej

Gość macrocosmos
zalozenie tego watku faktycznie swiadczy o tym, ze zamierzasz przestac o nim myslec... ;):D

Gość nataliiiaaa
regres nie jestem naiwna, totez mowie, ze nie chce brnac w to, wygłupiac sie i robic z siebie idiotki, tylko chce sie hmm"oduroczyc":D

Gość instruktorka
ja jestem instruktorką i nie zdarza mi sie zarywac kurstantów:):) i nie mam tego w planach, ale Tobie nie zazdroszcze, jezeli sie zauroczyłas to cięzka sprawa:(chyba ze on tez.... postraj sie zachowac dystans do niego i zobaczysz jak sie bedzie zachowywał. A jezeli ma laske, to nawet nie próbuj tego zmienic:(

Gość nataliiiaaa
swiadczy bardziej o tym,ze nie mam sie komu wygadac.

tylko chce sie hmm"oduroczyc"" ale o dziewczynę czy ją ma to byś chetnie go zapytała ;)

Gość nataliiiaaa
instruktorko, ja nie zamierzam go odbijac dziewczynie, ani mieszac w tym zwiazku, tez trzymam dystans, skupiamy sie bardziej na jezdzie, mysle, ze po jakims czasie mi to zauroczenie przejdzie

Gość nataliiiaaa
regres co?????????? w zyciu, bo po pierwsze to by zrobiło ze mnie idiotke, a po drugie nie mam takiej odwagi

Gość macrocosmos
to ulga dla wszystkich uzytkownikow drog w Twoim miescie, ze jednak bardziej skupiacie sie na jezdzie :D

a po drugie nie mam takiej odwagi' ale gdybyś ja miała to byś pewnie zapytała :) Ale ok rozumiem , jesteś kobietą potrzebujesz gadania o tym :P

Czy to miłość czy zauroczenie - zmutowana i wynaturzona forma tego pierwszego? Zakochać się w byle kim aby tylko być "zamotylkowanym brzuchowo", czy to rodzaj sportu, osiągnięcia? Piszę to bo tak łatwo Wam to przychodzi, wręcz hurtowo...

Gość instruktorka
to chwała ci za to ze niechcesz mieszac:):) w kazdym razie łato nie jest zapewne:(instruktor, kolega, nauczyciel kto kolwiek latwo nie jest w takiej sytaucji