Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a-nnna232

ja,on i dylemat

Polecane posty

Gość a-nnna232

jestem dorosła osobą i prosze o poważne wypowiedzi,a głownie panów prosze o opinie:) w skrócie-dojrzali,powazni,razem 3 lata,miłosc,zaangażowanie.. w pewnym momencie odkrywam,ze on jest obecny na wszystkich chyba portalach erotyczno-randkowych.Rozmawiamy o tym-on sie wypiera,ze to tylko tak..żeby foty poogladc itepe,itepe..Wierze mu-bo dowodów na nic nie mam-ale jestem juz czujna. Nagle,przez jego niedopatreznie-nie wylogował sie z jednego portalu,a ja weszłam po nim na kompa-cóz,jego pech...odkrywam,ze bedąc na delegacji umawiał sie z dziwka na seks:( Nie wiem,czy do spotkania doszło,bo korespondencja urywa sie an tym,ze on podaje mu nr swojego tel.Ale pewnie doszło..:( Znów rozmowa( nie powiedziałam mu,że byłam na jego profilu) chciałam,zeby sam sie przyznał...Gdzie tam:( wypiera sie,ze nie zdradził,ze jest wierny...kłamie w żywe oczy!!!!! zerwałam.on prosi o szanse. powiedziałąm,ze ma zlikwidowac te profile.to dam szanse. wiem,z cała pewnoscia,ze wtedy był to jednorazowy ''wybryk'' z ta dziwką ale nie wiem...pzebaczyc? kocham go ale nie jestem zaslepiona...nie wiem co robic.Prosze o rady:)

Gość kawa ...z mleczkiem
po kiego mu te profile , szoook

Gość ta
Chce się dowartościować. I już się przewartościował. To taki nałóg. Zaliczać w biegu wszystko co się rusza. Jak dojdzie do zegara z kukułką i mu interes wciągnie w zębatkę to usłyszysz tylko skowyt. I trzeba się zbadać czy jakiejś francy nie załapałaś w przelocie. Wesołej zabawy.

Gość a-nnna232
nie zabrzmiało to optymistycznie..z tą chorobą? moze masz racje

Gość Amelia8511
mialam to samo!!!! portale erotyczne niby sie z nikim nie spotka, a wiesz jak sie tlumaczyl ze to takie dowartosciowanie ze on nie musi sie spotkac tylko popisac wystarczy mu ze na jego teksty leca panienki!!! pokasowal portale przy mnie, jestemy dalej razem ale powiem ci niepewnosc zostaje ja teraz jestem w ciazy i zaluje ze nie skonczylam tego wtedy bo nie mam teraz do niego w ogole zaufania, tez nie bedziesz miala bedziesz go sprawdzac i dostaniesz do glowy ja wyladowalam u psychiatry teraz mamy juz termin slubu a ja dalej sie zastanawiam czy to ma sens...

Gość a-nnna232
przykro mi,Amelio...Ja mam ten komfort,ze nie jestem z nim na stałe i byc nie musze..ale zalezy mi na nim..wiem z cała pewnoscia ze jemu na mnie takze..Dlatego mysle o tym,zeby dac mu szanse...ale ten jeden,jedyny raz..Wiem,ze niepewnosc zostanie juz na zawsze... a ty..bądz czujna..ale..co to za związek bez zaufania?:(

Gość Amelia8511
widzisz ja tez wiem ze mojemu bardzo zalezy bardzo sie cieszy z dziecka i ze slubu czujna jestem caly czas, tylko ze to bardzo meczace jest. Tobie zycze powodzenia, ale nie zatraca sie w milosci dobrze ci radze niech glowa czasami wezmie gore nad sercem!!

Gość a-nnna232
dokładnie:) Tobie tez życze powodzenia..jestes młoda,życie przed Tobą..badz szczesliwa:)

Gość ciocia krysia
Nie dawaj szansy to jest smiec nic wiecej zlikwifuje profile ok za jakis czas beda nowe a historie wymarze ja juz bym wywalila dziada jakbym zobaczyla obecnosc na portalach jakies konta Ty masz jeszcze dowod ze sie umawial na sex nie wiesz czy o zorbil ale to juz nie istotne majac profile umawiajac sie a niekoniecznie doprowadzajac to do finalu ju zdadzil cie i niestety ale on cie nie kocha a ty nie rob z siebie jego sciery do podlogi

Gość ciocia krysia
jeszcze cos napisze wiesz daleczeog mezczyzni takie cos robia bo jest przyzwolenie na to takich kobiet jak ty Kazdy z nich ma w srodku nadzieje ze babka go tak kocha ze wybaczy kazde swinstwo Jakby jedna z druga pogonily dziada to faceci inaczej by sie zachowywali i 100 razy pomysleli Jestes dorosla osoba czyli on tez wiec dlaczego chcesz tolerowac zachowania jak u 15 latka Twoj facet nie ma zadnych zasad jelsi to zorbil Chesz zyc z klamca zdrajca i czlowiekiem bez zasad??

Facet, który jest szczęśliwy w związku z kobietą takich rzeczy nie robi Wnioski wyciągnij sobie sama...

Gość ciocia krysia
It's Not You Gowno prawda ja bylam kochanka trzech zonatych facetow Wyrachowanie chcec posiadania mlodszej zabawki dla sportu sexu nic wiecej Kompletny brak zasad kompletny brak szacunku do rodziny do zony Doskonalne znam to srodowisko rozmawialam z zonami tych panow doskonale wiem co mi mowili co zonom jak wszyskto przedstawiali To sa ludzie od ktorych trzeba trzymac sie z daleka i dla kazdego z nich nie bylam pierwsza tylko ktoras juz Jak zona cos odkryla dawala szanse on sie postaral ona stracila czujnosc i byla nastepna To nie problemy w zwiakzu tylko charakter czlowieka PORZADNY FACET JAK COS NIE PASUJE TO ODCHODIZ A POTEM SZUKA INNEJ CZY ZASPOKOJENIA NA BOKU A DOPOKI JEST W ZWIAKZU CZUJE ZE JEST ZOBOWIAZANY DO LOJALNOSCI JAKKOLWIEK BY SIE NIE DZIALO

Gość ciocia krysia
zaspokojenie na boku - zle sie wyrazilam bardziej mialam na mysli ze odhcodzi kiedy cos nie pasuje i dopiero wtedy albo szuka nowej na stale albo jakies innej do zaspokojenia sexualnego

Gość ciocia krysia
sama tez mam juz meza ktory kiedys zostal zdadzony Zasady sa jasne gra do 1 bramki Jak ja cos wywine to koniec on cos wywinie to samo Nie ma wybaczenia 2 szansy na cos takiego obojetnie czy to beda jakies portale randkowe czy sex itp

Czyli chcesz powiedzieć, że faceci ,którzy zdradzali z Tobą swoje żony w gruncie rzeczy mieli udane związki ,a to co robili z Tobą to byla tylko taka odskocznia? Oni byli szczęśliwi i ich małzonki pewnie też. Dobrze zrozumiałem?

Gość ta
A ciocia krysia jako środek zastępczy była, jest i zostanie STYMULATOREM. ciociu krysiu ze względu na swoje osiągnięcia, przestań się publikować ze swoimi "mądrościami" Te twoje wypowiedzi są po prostu żenujące. Zmień sobie nik na " POTRÓJNĄ MEDALISTKĘ "

Gość rhhjgfdh
Nie widze nic zlego ze facet chce sobie troche poruchac na boku. Sex i milosc to dla nas dwie zupelnie rozne strefy.

Gość jusstus
Droga Autorko. Co tu dużo gadać. Ten typ po prostu tak ma. Charakter człowieka kształtuje się latami. I jego ukształtował się właśnie tak. To jak z drzewem w ogrodzie. Jak w młodości poprzyginasz gałązki i uformujesz koronę to tak już zostanie. Masz dwa wyjścia pierwsze -najłatwiejsze poszukaj innego obiektu miłości, drugie - spróbuj zmienić jego postępowanie. To praca tytaniczna , bez gwarancji sukcesu i w sumie często nieopłacalna. Wybór należy do Ciebie.

Gość ciocia krysia
ta nie musze byc niczyim stylulatorem bo mam swojego meza a pisze to czego doswiadczylam ja i czego doswiadczyl moj maz oraz to co zaobserwowalam po znajomych zdradzajacych czy szperejacych po jakis portalach randkowych tazke swoje wypociny mozesz sobie wsadzic nie ty prosiles/as o wypowiedz tylko autorka wiec z laksi swojej odczep sie

Gość ta
ciociu krysiu wypadasz ze swojej roli cichodajki. I zmień płytę. ....sama byłam kochanką żonatych facetów.... żenada. Takie doświadczenie nawet kochanka skrywa jak najgłębiej. "KOCHANKA" dużymi literami. A zwykła zdzira i tak się szmaci. Beeee.

Gość ciocia krysia
ta a pisz sobie co chcesz :P pozatym sama sie przyznalas do tego co ja takze zamilcz kobieto a ja nie zmaierzam ukrywac przeszlosci mam taka jaka mam

Gość ta
ciociu krysiu zapomniałaś jeszcze o tych rozmowach z żonami kochanków. ZDRADŻ NAM ICH TREŚĆ jak chciałaś im zabrać mężów. Jak rozbijałaś rodziny tłumacząc to ich ochotą na młode ciałko. Przecież z ciebie już jest stara 60.

Gość ciocia krysia
ta wiesz co wez juz zamilcz bo to te zony do mnie dzownily i chcialy porozmawiac nie kompromituj sie swoim bajkopisarstwem

Gość ta
do autorki tematu. Widzisz sama moja droga do kogo zwracasz się o pomoć Ja czyli "ta' podchodzę do tematu z kpiną, no może z odrobiną sarkazmu. Inni poważnie ze współczuciem. Znajdą się tez osoby które potrafią naubliżać. Ale to w innych tematach. No i najważniejsze to są jakieś tam ciocie, które nic wartościowego do tematu nie wniosą poza niesmakiem. Wniosek prosty. RADŻ SOBIE SAMA ZE SWOIM PROBLEMEM. Wszyscy daleko, wszyscy anonimowi. A gadanie i tak wiela nie da. Ale nie martw się Dobrze będzie. To jeszcze nie koniec świata.

Gość a=nnna232
Cóz...życie nie jest czarno-białe..ma wiele odcieni.. Każy z Was,moi drodzy ma sporo racji..ciocia Krysia takze.Do nas wszak nalezy wybór-niedawno przeczytałam zdanie-życie,to droga,która przemierzasz tylko raz.Tylko raz. Ile ludzi,tyle wyborów..nieważne,żona,kochanka,dziewczyna,sympatia-wszystkie kiedy kochamy,kochamy cała sobą.Dla męzczyzn seks nie oznacza miłosci,oni potrafia to rozgraniczyć...my-nie..dlatego tak cierpimy:( Nie wiem jeszcze,czy dam szanse swojemu Ukochanemu..nie wiem,czy warto za jedną wpadke przekreslac cos,co jest..było piekne miedzy nami..Nie wiem wszak też,czy sytuacja sie nie powtórzy. Nie chce szukac innego człowieka,innej miłosci..nie jestem juz młoda,oddałam serce jednemu i jego chce.Jednak nie jestem zaślepiona miłoscia,widze realnie pewne rzeczy i naiwnie nie wierze w jego słowa. Decyzja przede mną.. dziekuje wam ,za opinie,kazdemu z osobna,bo czasem osoby patrzace na problem z boku,bez emocji,widzą wyrazniej duzo rzeczy,spraw..każde słowo jest cenne:)

Gość a=nnna232
Oczywiscie,że poradze sobie ze swoim problemem:) nie oczekuje,by ktos to za mnie zrobił...Chciałam tylko poznac poglądy innych osób,moze poznac ich doswiadczenia,punkt widzenia na takie sprawy-toż to samo .życie jest:) a jesli przy okazji dostane jednak dobra rade-podziekuje i przemysle:)

Gość a=nnna232
i jeszcze jedno-ciociu Krysiu-znam życie i zgadzam sie absolutnie,z każdym Twoim słowem. Mnie nie interesuje,ilu miałas kochanków,ani Twoje zasady moralne,nie zamierzam pouczac-nie moje życie..Ale masz racje absolutnie sie zgadzam z Twoimi spostrzeżeniami co do męzczyzn..pozdrawiam

Gość Mariola Imadło
Autorka tego tematu i tak jest naiwna do garnic mozliwosci i na nic jej wasze madre rady. Z robi po swojemu czyli najglupiej jak mozna- da mu "Ostatnia szanse" , a pozniej kolejną i kolejna i kolejna. Własnie przez takie kobiety jak Ty autorko , faceci czuja sie bezkarni i ciagle zdradzaja. Jesli masz jeszcze choć troche oleju w glowie i szacunku do samej siebie, zmobilizuj sie i po prostu utnij to wszystko. Zostaw go, zniknij z jego zycia. Przemysl wszytsko a pozniej zacznij ukladac sobie zycie z kims, kto nie bedzie odwalał Ci takich numerów i kogo bedziesz pewna.

Gość ta
No i widzisz mariolo w imadle. Widzisz aspekt przez swój pryzmat. Nie krytykuj postępowania autorki. Jesteś wszystkowiedząca i znasz już odpowiedzi. Pytanie - Dlaczeg spieprzyłaś swoje życie??

Gość Mariola Imadło
Jestem wszechwiedzaca, bo to żadna sztuka odgadnac jak potoczy sie w tym przypadku ta historia, czasem trzeba myslec. Za tego goscia, o którym wspomina autorka nie oddałabym nawet 2 zł, bo pewne byloby,ze juz ich nigdy nie odzyskam. A w moje życie nie ingeruj, bo nie prosiłam Cie o to, nie rozmawiamy o mnie.