Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nootri

Denerwuje mnie gdy facaet podczas stosunku

Polecane posty

Gość nootri

dotyka mojego odbytu. Mowie mu tyle razy a on w przyplywie... dalej swoje korva.

Gość Routen
ooo,ja tez tego nienawidze,spinam sie cala i doopa z przyjemnosci.

Gość rhhjgfdh
cos czuje ze niedlugo bedziesz miala rozjechany odbyt :)

Gość nootri
no ja wtedy poprostu krzycze na niego a on ok ok i kurde nie wiem co go tak ta dupa kreci

Gość ciezka sprawa
a ja to uwilbiam:-) SPINASZ SIE BO DOOPY NIE MYJESZ :-O

Gość nootri
a tam dopy nie myje... poprostu dziwnie sie czuje

Gość ciezka sprawa
IDZ NA LUZ :-) to fajnie bedzie :-) a moze zle cie dotyka, nie kazdy umie

Gość mnbnbb kbbivwbivwv
A co ja mam powiedziec jak mój ostatnio w przypływie fantacji zaczął mnie tam pieścić językiem :/ Było zajebiście przyjemnie ale na samą myśł bleee Myślę, że robi podchody do anala ale się zdziwi

Gość ciezka sprawa
NIE ZAWSZE jak lize jezykiem do musi robic podchody do anala. ja anala tez nie lubie i nie pozwalam na to ale dotykac i lizac moze:-)a czemu nie?to taka sama czesc ciala jak i inna i czemu ignorowac jesli masz przyjemnosc?bo sie kupke tym robi?no I CO?

w takim momencie jak zwrócenie mu uwagi nie skutkuje to najlepsze rozwiązanie-zakończyć stosunek, wstać, ubrać się i... sprawa załatwiona. ja bym tak zrobiła

Gość mnbnbb kbbivwbivwv
Mi nie przeszkadza, że mnie tam liże i całuje ale boje się że poprosi o rewanż :O Nie wiem ale chyba by dziwnie wyglądał z pawiem na tyłku :D

Gość ciezka sprawa
no nie no:-O tylko nie rewanz brrrrrrr... ja mojemu mialam wsadzic palca w tylek, nawet podobalo mi sie ale do dzisiaj mysle czy moze homo on jest???????

do ciężka sprawa: ale mnie osobiście niektóre rzeczy brzydzą i dbanie o siebie oraz higiena nie ma z tym nic wspólnego. Po prostu, podobnie jak autorka nie byłabym w stanie tego zaakceptować

Gość nootri
ja wam powiem , raz ze dziwne uczucie a dwa ze wlasnie tez kiedys mnie tam calowal... a ja kurcze sobie mysle przeciez nie wiadfomo jakby sie nie szorowalo to tam sa i tak bakterie kurcze albo ja poprostu tak jakos mam blokade bo mnie oralny seks nie przeraza ja tam wrecz bardzo lubie w obie strony ale ten tylek nie wiem jakos mi nie pasuje i koniec.

Gość też go tam smyrnij
dostaniesz z płaskiego jak nic

Gość irqa.
Ja raz spotykalam sie z takim jednym,i za kazdym razem pchal mi palec w odbyt a ja mu mowilam zeby nie wsadzal bo nie cierpie tego typu pieszczot.No i razu pewnego cos mnie troche przycislo na sranie,a akurat z nim w aucie na polance siedzialam.I calujemy sie,macamy,a ten znowu palec mi wpycha,ale po chwili wyciagnal i widzialam katem oka jak powachal ten palec haha :D kretyn.Wiecej mi nie wsadzal.

Gość irqa.
a tak wgl to uwazam ze ten co lubi anal albo wpycha paluchy do tylka to ma na bank zapedy homoseksualne.

Gość do irqa.
łatwa jestes, ze bez zwiazku na takie rzeczy pozwolilas

Gość to jest oblesne

Gość KOBIETA KTORA...
NIE LUBI ANALA JEST KLODA I TAKIM MOWIMY: SPIER DA LAJ!

Następnym razem powiedz, że albo przestanie to robić albo nici z seksu. Przestraszy się i zmięknie :]

Gość nootri
Ja jestem kobieta. Hehmm, no tez sie kiedys zastanawialam czy to czasami nie przez jakies zapedy homoseksualne ale z drugiej strony sobie mysle moze poprostu taki ma ..gust. Poprostu z nim pogadam a jak mu sie nie pododba to ja tam od biedy moge sie sama zadowolic i tyle. To moj maz tak na marginesie