Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszszszszsz

moja byla.

Polecane posty

Gość mateuszszszszsz

z karolina bylem trzy lata. pod koniec zwiazku psulo sie, probowalem to naprwic, staralem sie, ale ona zerwala ze mna, twierdzac, ze nic do mnie nie czuje. zrozumiealem ze zerwala ze mna, staralem sie zapomniec, nie odzywalem sie do niej chioc bylo ciezko. poznalem wspaniala dziewczyne monike, jestem z nia. karolina po zerwaniu zawsze jakims cuem byla kolo mnie, a to robila zakupy wtedy co ja, a to przychodzila do mnie zebym jej w czyms pomogl, pisala na gg, dzwonila, chcialam zebym ja gdzies podwiozl. zawsze opowiadala, jakie to ma powodzenie, ale po mimo tego, ze gotowalo sie we mnie, nie okazywalem tegho. nie dawno powiecdzialem jej ze mam dziewczyne. jej reakcja byla co najmniej dziwna. zakrzyczala " jak to? zartujesz, prawda?" . od tamtej chwili narzucala mi sie coraz barzdiej , byla meczaca, zapraszala na wesele, prosila o pomoc w pzemeblopwaniuitd. powiedzialem, ze skoro ma takie powodezenie to niech jej ktos z kolegow pomoze. zamilkla. niedawno napisala mi, zwe mnie kocha, ze chciala, zebym przez zerwanie uswaidomil sobie ze ja bardzeij kocham i ebym sie jej oswiadczyl.zawiodlem sie na niej. monika mi dzis powiedziala, ze karolina jej grozila, mowila, ze tylko ona moze mnie miec:o

Ona chyba sama nie wie czego chce.. ile ona ma lat? bo zachowuje sie jak rozpieszczona gówniara..

bo to pies ogrodnika , sama nie wezmie a innej nie da , zalozmy ze on wrocilby do karoliny i co .. chwila spokoju i znaowu zaczela by go olewac bo by go juz miala dla siebie .. poryta babka

Gość mateuszszszszsz
ona ma 23 lata, ja 27

ja na twoim miejscu dała bym sobie z nia spokoj w tym wieku juz powinna zachowywać sie jak kobieta a nie smarkula.. jesli jest ci dobrze z ta monika to olej ja........

Gość pyta nie myta
oj baby. ona chciala zebys ty sie jej oswiadczyl. myslala ze jak cie rzuci, bedziesz robil wszytsko zeby do niej wrocic, ale stalo sie nie po jej mysli bo masz nowa dziewczyne a ona zosatla z niczym

cos z nia nie tak z tego co czytam, zachowala sie jak dziecko a nie jak powazna dziewczyna