Ewcia182 0 Napisano Lipiec 24, 2010 odstawiłam 3 miesiace temu w pierwszym miesiacu miałam po 29 dniach potem po 31 a teraz po 39 i bardzo skapy i krótki 2-3 dni ... martwię się ale współzyłam z prezerwatywą i dwa testy negatywne robione w 38 dniu cyklu tj 10 i 8 dni po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia182 0 Napisano Lipiec 24, 2010 wcześniej w pierwszych 2 cyklach po odtawieniu nie współżyłam i był w miare normlany ten okres 5 dni ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :):):):):)):):):):):)):):):):) Napisano Lipiec 24, 2010 Tabletki odstawiłam w polowie grudnia i u mnie było tak: pierwszy okres po tabletkach dostałam po 28 dniach, trwał 5 dni, drugi po 24 dniach, trwał 5 dni a czego 2 pierwsze i ostatni były bardzo skape, trzeci po 31 dniach i trawł 3 dni, czwarty po 26 dniach i 4 dni i był cały bardzo skapy, uzywałam praktycznie tylko wkładek higienicznych, piaty po 31 dniach i trawł 3 dni, praktycznie samo plamienie, szósty po 29 dniach 2 pierwsze dni plamienie, trawł 4 dni, ostatni okres dostałam po 32 dniach i trawł 6 dni i był juz taki jak te przed tabletkami tzn długość, intensywność i bolesność bo po odstawieniu tabletak praktycznie nie czułam że mam okres. też myslałam ze może jestem w ciązy zwłaszcza ze w jednym z cykil bolały mnie piersi przez ponad 3 tygodnie, bołala mnie głowa i miałam nudności i byłam bardzo senna, lekarz wyjaśnił mi ze organizm tak reaguje na odstawienie tabletak i ze powinno sie to ustabilizowac do roku czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia182 0 Napisano Lipiec 24, 2010 no mnie tez bolały z tydzien piersi brodawki jak scisnełam ale po okresie wszystko przeszło ... to myslisz ze ja mam podobnie? wystraszyłam sie trochę tym i nie wiem czy sie tym zamartwiać czy nie , pierwsze 2 cykle po odst nie współżyłam i nie pamietam ale chyba tez miałam mało napewno nie 2-3 dni ale obita iesiączka to to nie była ... teraz dopiero sie zestresowałam bo współżyłam , wprawdze z zabezpieczeniem ale róznie to bywa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakToJa 0 Napisano Lipiec 24, 2010 Tabletki brałam 5 lat. Odstawiłam. Okresu nie miałam przez 3 miesiące. Po tych trzech miesiącach zaszłam w ciażę. Dopiero po urodzeniu dziecka okres wrócił i jest normalny. Dodam, że okresu nie miałam te 3 miesiące właśnie przez tabletki a nie przez ciażę, bo w ciażę zaszłam dopiero po tych trzech miesiącach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :):):):):)):):):):):)):):):):) Napisano Lipiec 24, 2010 wydaje mi się ze kazdy organizm reaguje inaczej. Ty możesz mieć podobnie jak ja, dopiero po kilku cyklach wszystko sie unormuje.Jesli cię cos niepokoi to zrób test ciążowy,Ja robiłam i dopiero to mnie uspokoiło, bo naczytałam sie ze mozna być w ciązy i mieć okres (lekarz mi dopiero uświadomił że to głupoty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia182 0 Napisano Lipiec 24, 2010 no robiłam ale w 38 dniu cyklu przed tym okresem moim ...to było w sobotę a dostałam w poniedziałek ... 2 testy po południu potem rano oba negatywne pink test to był ... czyli testy były 10 dni po współżyciu potem jak miałam ten okres też współżyłam ale nadal z prezerwatywą i wszystko było w porządku sama juz nie wiem chyba za bardzo panikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :):):):):)):):):):):)):):):):) Napisano Lipiec 24, 2010 czyli w ciąży nie jestes a to co sie dzieje to tylko reakcja na odstawienie hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia182 0 Napisano Lipiec 24, 2010 Mam nadzieje ... :) dziekuje za poprawę nastroju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach