Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wieeem jak ;/

Co robic?

Polecane posty

Gość nie wieeem jak ;/

Witajcie. Jest taka sprawa, jestem z moim chlopakiem 4 lata, ostatnio sie troszke nudzimy, tzn mieszkamy w małym miescie gdzie praktycznie nic niema, jest sobota, a przewaznie nasze soboty wygladaja w ten sposob ze on idzie gdzies z kolegami, ja z kolezankami, ale teraz chcielibysmy zeby jakos inaczej to wyglądało, chcemy razem spędzic tą sobote. Mianowicie ja mam cos wymyslic :D No i niemam pojęcia co. Dziewczyny, chłopaki, możecie mi cos podpowiedziec? Bede bardzo wdzieczna.

Gość Dorottaak
wybierzcie się gdzieś autobusem/pociągiem/autem do najbliższego większego miasta i pójdzcie do kina, zakupy ;p albo gdzieś nad jeziorko, polanę, do lasu i odpoczywajcie xD

Gość nie wieeem jak ;/
własnie o to chodzi, że mieszkamy w takim miescie, że w soboty autobusy za bardzo nie kursują, ale konkretnie to chodzi nam o wieczór, bo akurat teraz jestem w pracy i dopiero wieczorem sie zobaczymy. Hmm myslalam, żeby przygotowac jakas kolacje, po kolacji spacer ? Sama nie wiem, po 4 latach ciezko jest przygotowac cos orginalnego bo prawie wszystko juz robilismy...;/

Gość nie wieeem jak ;/
jakie BMI? o co ci chodzi.. nie kumam ;(

Gość nie wieeem jak ;/
ktos sie tu podszywa ;/ widze ze nie dostane zadnej porady bo jakies dzieci sie nudzą ;/

Gość yh4567uy7
to pojedzcie gdzies amochodem

Może zapomniana gra planszowa? puzzle? oglądanie i segregowanie wspólnych zdjęć?kalambury? statki? państwa-miasta? karty?...

Gość Dorottaak
Z tym jedzeniem to jest świetny pomysł... Możesz zamówić jakieś jedzenie albo napracować się przy przyrządzaniu, jakaś komedyjka do tego (najlepiej romantyczna;p) ii może być spacer. Mój chłopak by nie poleciał na to co opisuje Patitka bo... jest za bardzo zafascynowany mną, szybko znudziło by mu się układanie puzzli itp. i chciał by się zajać mną ;*

Gość nie wieeem jak ;/
hehe moj raczej tez nie :P. Dzieki dziewczyny za rady :) Napewno z niektórych pomysłów skorzystam :D