Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

co jest dobre na chore zatoki?

Polecane posty

Gość magda1414
Zamawiałam online inhalator Baby parę tygodni temu, jak wrażenia? Nie jest źle, bałam się że będzie głośniej harczeć ten kompresor ale spokojnie synek wytrzymuje przy aparacie bez płaczu i marudzenia.

Gość wiktoria99x
Podoba mi się model Baby, jest pod dziecko idealny – dobrze wygląda, opływowy kształt, cicha praca.

Gość annass
Inhalujemy się w domu urządzeniem Sanity Baby od tego roku – głównie jest pod dzieci ale my z mężem też sobie od czasu do czasu skorzystamy i czuć po takiej sesji jak lek się ładnie wchłania w tkankach ;-)

Gość gość
Wypróbowałam płukanie jamy ustnej olejem codziennie rano po przebudzeniu. Olej słonecznikowy, Bartek,, min 15 minut i wypłukać ciepłą wodą z wodą utlenioną. Mi pomaga. Odstawiłam otrivin.

Gość gość
Cześć, jeśli chodzi o taki rodzinny automat co i dla dziecka się nada i dla dorosłego to mój PRO jest w porządku, aerozol produkuje taki żeby lek się wchłonął a nie stracił.

Gość gość
Wygodnie jest zrobiony Pro od Sanity, rurka jest odpowiednio długa żeby nie trzeba było dziwnej pozycji do inhalacji przybierać ;P

Gość bertaaaa
Aparatem Alergia Stop można sprawnie aerozol wtłoczyć w płuca, korzystamy już ponad rok i są wyniki takiej terapii, zwłaszcza przy dużym pyleniu traw czy bylin widzę poprawę

Gość gość
Trochę na początku miałam problem żeby synka do inhalacji przekonać, nie obyło się bez ryku i marudzenia :P Ale jak się przez to przejdzie to potem jest już górki. Trochę sposobów na niechętne dziecko znalazłam na stronie https://inhalacja.pl, trochę wzięłam z głowy, trzeba było improwizować ;))

Gość gość
W fajnym standardzie jest Simple, dobra wygodna konstrukcja, niewywrotna, można spokojnie sobie to w mieszkaniu ustawić bez robienia większego przemeblowania itp.

Gość gość
Bardzo dobre tempo rozpylania aerozolu ma Alergia Stop, nie czeka się długo przy rurce żeby lek pobrać, mogę polecić ten model

Gość mckey
@gość jeśli zależy Ci na tym, aby inhalacja odniosła lepsze efekty, zadbaj o to, aby Twój synek nie oddychał powietrzem, które jest zanieczyszczone. Zaopatrz się w urządzenie http://ranking-oczyszczaczy.pl/recenzje/xiaomi-mi-air-purifier-2s/ przy pomocy którego będziesz mógł przefiltrować powietrze i usunąć z niego zanieczyszczenia. Ten model pobiera niewiele energii, a jest bardzo skuteczny.

Gość gość
Nie trzeba długo dziecka trzymać przy naszym inhalatorze Baby szybko aerozol dociera w głąb dróg oddechowych, można różne lekarstwa stosować, i też poza tym że jest dla dzieci to tak samo dorośli mogą tutaj sobie inhalację zrobić

Gość gość
Jest dobry portal na temat inhalacji na http://inhalacja.pl można się dowiedzieć jak się prawidłowo inhalować jakie są modele inhalatorów, rodzaje leków i tak dalej

Gość gość
Inhalacja jest o tyle okej, że bezpieczna, można uniknąć jakiś powikłań jeśli lek jest wziewnie przyjęty, co do urządzeń to jest ich teraz w sklepach bardzo dużo, ja kupowałam polski Baby, dla dzieci jest idealny, ale też można u os dorosłej tutaj przeprowadzić leczenie .

Gość gość
Warto było zainwestować w polski inhalator Baby od Sanity, nic się nie dzieje złego jak do tej pory, pracuje tak samo szybko, lek rzeczywiście się wchłania i to widać przy leczeniu infekcji zwłaszcza

Gość gość
Warto było zainwestować w polski inhalator Baby od Sanity, nic się nie dzieje złego jak do tej pory, pracuje tak samo szybko, lek rzeczywiście się wchłania i to widać przy leczeniu infekcji zwłaszcza

Gość gość
Super się czuję po inhalacjach przez Alergia Stop zwłaszcza jak mam jakąś infekcję albo przesuszoną śluzówkę to aerozol robi robotę ;)

Gość gość
U małego dzieciątka to bym polecała stosować inhalator w stylu Baby. Zaprojektowany właśnie pod kątem maluszków, ze specjalnym smoczkiem do inhalacji w komplecie, z którym akurat mój synek sobie radzi super lekko.

Gość gość
Kupiłam Baby namówiona w sumię przez sąsiadkę i sprawdza się ten inhalator bardzo fajnie przy przeziębieniach u dzieci. Szybko można się pozbyć zapaleń gardła itd.

Gość gość
Dużo inhalatorów pokazuje ranking na http://rankinginhalatorow.pl/. Można sobie wyrobić zdanie co do różnych marek. Teraz tych producentów oferujących sprzęt do inhalacji jest sporo i mam wrażenie że ciągle powstają kolejni.

Gość marek

Co do konkretnych inhalatorów to na pewno Sanity ma dobre urządzenia – ja od nich kupiłem inhalator o nazwie inhalator dla dzieci.