Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena1111

czy on jest NORMALNY

Polecane posty

Gość magdalena1111

Poznałam faceta, ja mam 23 lata a on 33.. jestem na studiach a on ma dużo kasy i jest cholernie inteligentny, czasami próbuje zaimponować. Podoba mi jego charakter, że jest na poziomie i dużo osiągnął w życiu. Tylko jest jeden problem, czy to możliwe aby w swoim życiu był tylko w jednym związku który trwał nie cały rok, tłumaczy się że poświęcił się karierze zawodowej. Oczywiście wszystko sprawdziłam czy nie ma żony i dziecispotykamy się już od jakieś kilku miesięcy ja studiuje w wawie a on mieszka w Gdańsku tylko że często mnie odwiedza . w czy rzecz kiedy przespaliśmy się ze sobą, położyłam się na plcach a on się tak zaczął do mnie przytulać, potem oglądał moje ciało i czułam się jak na lekcji anatomii. Udawałam że śpię, tylko oczywiście obudziłam się później, położyłam się na plecach i zasypiam a on znowu zaczyna mnie „badać i przytulać się do mnie, oglądał moje nadgarstki jakby sprawdzał w jaki sposób funkcjonują czy on jest normalny? Tak to normalnie się zachowuje, w łóżku też mnie zadawala ale te jego dziwne zachowania jak ja niby śpię

Gość pewnie patrzy co urznąć
do jedzenia. Pewnie kanibal jakiś albo inny zbok

Gość Muza Unidia
widocznie jest poważnym biznesmenem i jak będzie cię sprzedawał, to chce mieć pewność że sprzedaje niewybrakowany towar, a o wszystkich wadach poinfromował swoich kontrahentów. Musi mieć dobrą renomę w środowisku i nie chce jej stracić.

mnie by to nie odpowiadało, ale jeśli Ci to nie przeszkadza... różne ludzie mają przyzwyczajenia i potrzeby w łóżku, nie zawsze trzeba je akceptować, czasem lepiej zrezygnować niż robić coś wbrew sobie :)

Gość można to potraktować też
sprawdza, czy nie ćpasz, bo może miał złe doświadczenia, a że mieszkam w 3mieście, to wiem cos o tych tabunach ćpunów....

Gość magdalena1111
ale on nie zachowuje się jak zbok, nie ma jakichś dziwnych gestów czy coś w tym stylu, tylko jak spię on mnie dziwnie ogląda, nie chce z nim zrywać z tego powodu bo mi na nim zależy, jeśli to tylko taka fobia to ok, no właśnie czy to tylko taka fobie, ...

Gość gucio...
nie rób z igły widły - przesadzasz!