Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynśka15

!!!POMOCY!!!

Polecane posty

Gość justynśka15

Matka kazała mi posprzątać u mojej babki czyli jej matki i wzięłam za to 300 zł od matki, tylko że jak dzisiaj poszłam aby zacząć to mi się słabo zrobiło bo babka to gnojarz i cale mieszkanie jest obleśne. A więc powiedziałam mamie że nie będę u niej sprzątać a matka powiedziała żebym się nie wygłupiała. Jak ona mnie wkurza, niech sobie sama sprząta. co zrobić... uprzedzam że kasy jej nie oddam bo wydałam... może jest jakieś inne wyjście

Gość kklarusia
dziecko...do sprzątania masz się wziąść!!jak kasy nie oddasz to musisz zarobić i oddać

Gość justynśka15
nie będe pracować bo mam mi zabrania zresztą są wakacje, a sprzatać u babki nie będę bo to brudas i śmierdzi od niej

Gość kklarusia
to musisz pieniądze oddać

Gość justynśka15
no ale już wydałam... 300 zł to nie milion

Gość czegoś się nauczyłaś
Nie każde pieniądze są warte każdej pracy. Za 300 zł Twoja mama mogłaby wynająć spokojnie studentkę lub bezrobotną osobę do posprzatania u babci - wszyscy by zyskali. Pamiętaj, kiedy ktoś zaoferuje Ci super wynagrodzenie, że warto je porównać z wysiłkiem, który musisz włożyć.

Gość kklarusia
szkoda czasu na ciebie dziecko...

Gość justynśka15
jeszcze do tego wyszłam z Fafikiem babci

Gość justynśka15
skoro szkoda ci czasu to sobie daruj... wiem że musze posprzątać ale może powiem babce aby sobie to sama posprzątała a mamie nic nie powiem?

Gość justynśka15
nawet nie pozwoliła mi postawić klocka u siebie, bo twierdzi, że później śmierdzi. rzeczywiście moja kupska strasznie walą :(

Ja się dziwię twojej mamie że ci za posprzątanie zapłaciła , taniej by było zatrudnić kogoś ! a zresztą powinnaś sama wpaść na pomysł żeby pomóc mamie i sprzątnąć u babci !

Gość justynśka15
posprzątać u babki to tak ja sprzątać w stajni widły i wyrzucać gnój razem z nią... naprawde tam jest tak obleśnie że nie chodziłam do niej od pół roku a zresztą babka nigdy mi nie daje kasy więc za co mam jej pomóc, tylko wpycha mi na siłe niedobra pierogi które zrobi i drze się że ich nie chce

300 zł za posprzątanie no proszę, niektórzy latają godzinami roznosząc ulotki. WIna matki tego jak cię wychowała, wybacz ale nigdy bym nie wzieła za posprzatanie u własnej babci

Gość justynśka15
ale moja babcia to wredne babsko które ciągle wpycha swoje obiady które też śmierdzą tłuszczem

Gość PERGAMONT69
w zyciu bym nie zapłacił swojemu dziecku za tego typu jakas usługe rodzinna piszę o najblizsza rodzine

Gość justynśka15
ja sama śmierdzę łajnem a moje niemyte cipsko cuchnie na kilometr