Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosssszatkaaa

boje sie sexu

Polecane posty

Gość malgosssszatkaaa

mam 27lat, nie wspolzylam teraz poznalam kogos, ale boje sie zblizen, nie chce sie truc tabsami, co radzicie zeby sie nie stresowac, bo amm na maxa stresa

Myślę, że o takie sprawy nie powinnaś pytać na forum, ale uciąć sobie na ten temat dłuższą pogawędkę z lekarzem ginekologiem. Tam otrzymasz najlepszą radę moim zdaniem. Tutaj może być różnie z radami i informacjami na ten temat.

Gość malgosssszatkaaa
gadalamz gin, mowila o gumkach lub tabsach

Gość zinedzidzidane
spokojnie, wejdzie jak zawsze po woli a później będzie na chama Cię rypał na podłodze, on się zleje ci w pękniętego jeża a później ci pipa spuchnie. I ot jest czego się bać.

Gość malgosssszatkaaa
gumka moze tak, ale i tak sie boje :( tabsy ponioc maja mnostwo skutkow ubocznych, a poza tym, nie mam takiego temperamentu kazde jego proby intymne odpycham :( on nic nie traci, a zyskuje przyjemnosc :(

Możesz jeszcze dodatkowo stosować naturalne metody, obserwacja śluzu, pomiar temperatur, na pewno znajdziesz na forum jakieś dyskusje na ten temat. Może to Cię uspokoi. Natomiast co do partnera, to może lepiej dobrać się też temperamentami. Bo jak partner nie będzie rozumiał Twoich małych potrzeb to możecie mieć problemy.