Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waniliowe pole

Czy to jest zdrada?

Polecane posty

Gość Waniliowe pole

Jestem po rozwodzie ale regularnie sypiałam z były mężem. Nie mieliśmy nikogo, to spotykaliśmy się tylko na sex. Miesiąc temu poznałam mężczyznę. Spotykaliśmy się jako znajomi ale tydzień temu jakoś zaiskrzyło między nami. Potem był sex. Zakupy. Wspólne gotowanie itd. Tak jak para. Oczywiście postanowiłam zerwać kontakty z byłym ale napisał takiego smsa, że powaliło mnie z nóg i zapragnęliśmy oboje znowu się spotkać na sex. Niestety sex był. Nie wiem czy to zdrada,bo obecna relacja, to dość świeży "związek" :(

Gość lalazmaja
jesli sypiasz z dwoma facetami na raz to chyba jest cos nie tak nie sadzisz? ja mysle ze zdrada. bo sama czujesz ze miedzy toba i tym drugima zaczyna sie cos rozwijac. skoncz jak najszybciej schadzki z bylym mezem.

Gość to po jaką
cholerę braliście rozwód? i ile jesteście po rozwodzie>?

Gość lalazmaja
a czy ty bys chciala zaczynac znajomosc z facetem i on by sypial ze swoja byla zona? intensywne zycie seksulane.. smiechu warte. glupie tlumaczenie dziwkarstwa.

Gość a moze zapytasz sie tego
faceta z ktorym obecnie jestes? moze tutaj sa same wyzwolone kobiety, ktore w ogole nie znaja takiego pojecia jak zdrada i po prostu kieruja sie przyjemnoscia? albo twoj facet (ktorykolwiek) ma takie wlasnie podejscie a my ci powiemy ze masz sypac glowe popiolem i kleczec na grochu a mu to tak naprawde tito z kim ty sypiasz i kiedy ? gdyby twoj facet sypial z jakas babka wolalabys by pytal sie o rade i czy w ogole to zdrada kumpli?

Gość Waniliowe pole
Powiedziałam ex, że to ostatni raz i więcej ma nie pisać takich smsów. Po rozwodzie parę m-cy, a nie jesteśmy parą od roku. Mam taki mętlik w głowie. :( Nie chce mi się żyć.

Gość Waniliowe pole
Ale ja nie wiem czy ja mogę go określać jako faceta swojego, to są zupełne początki. Jest wspólne oglądanie filmów, przytualnie, nocował 2 razy, gotowanie itd. Więc to związek na pewno nie jest, prawda? Sama siebie próbuję chyba tłumaczyć.

Gość to po jaką
Waniliowe pole - a co to Twoim zdaniem jest? Ma Ci sie zapytać "zostaniesz moją dziewczyną?" jak chłopcy w podstawówce?

umów się z dwoma na raz....jak ci dadzą miodu, jeden z tyłu drugi z przodu, to ruski miesiąć, będzie ci dupa swędziała.....

Gość aha i achh
nie rozumiem jak można sypiać z dwoma naraz, tzn. nie mam na mysli trójkata. Dla mnie to nie fair