Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spuchnietaaa

w te upaly spuchly mi stopy

Polecane posty

Gość spuchnietaaa

nie jakos tragicznie ale troche. caly czas chodzilam w sandalkach lub klapkach wiec nawet tego nie odczulam. dis u nas pada wiec zalozylam pelne buty a tu zonk ledwo je wcisnelam. tez ktos ma cos podobnego?

Gość gorzki smak malin
Witaj w klubie. Niestety tego lata również się z tym zmagam :O

Gość spuchnietaaa
ale ja nigdy czegos takiego nie mialam. na dodatek wokol kostek mam mase popekanych zylek i prawa noge bardziej spuchnieta niz lewa

Gość gorzki smak malin
Ja początkowo myślałam, że może mam na coś uczulenie, że tak puchnę, ale później przeczytałam, ze latem jest to dość często spotykane. Tylko, że ja mam dopiero 21 lat... :O

Gość gorzki smak malin
fotę stóp? :D

Maliny :P tak z rożnych pozycji :) bardzo dobrze się znam i CI doradzę 🌻 co dalej robić lub najlepiej na mail mi wyślij 🌻

Gość spuchnietaaa
chetnie bym zamiescila fotke nog zebyscie ocenili czy az tak bardzo sa spuchniete ale nie mam aparatu. ja mam 34 lata i zdarzylo mi sie to pierwszy raz. nie wiem czy to woda sie zatrzymala czy limfa

Gość de ża wi
ja staram się nosić zabudowane buty dopiero jak jest naprawdę zimno i nigdy takich problemów nie mam, polecam

Gość spuchnietaaa
ale u nas leje jak z cebra wiec sandalki raczej odpadaja. musze zalozyc pelniejsze buty. poza tym boje sie ze te nogi juz mi tak zostana:-( dzis pogoda chlodniejsza a one nadal spuchniete

Gość taa niedobra pupa
mi jak jest ciepło zawsze puchna palce rąk... I to odkąd pamiętam... To chyba coś z krążeniem?

Gość de ża wi
u nas też siąpi, ale nie miałam problemu, żeby iść w sandałach, byle ostrożnie, bo łatwo stopy pobrudzić nie martw sie, zejdzie, pewnie przegrzałaś i tyle, od razu nie mija ;)

Gość spuchnietaaa
no mam nadzieje ze minie tylko ja nie wiem czy to nadmiar wody czy np limfa. bo pierwszy raz mam cos takiego

Gość spuchnietaaa
a czy moze sie to zrobic od siedzacego trybu zycia? ostatnio bardzo malo sie ruszam siedze przy kompie prawie cale dnie z noga na nodze

Gość de ża wi
ja raczej myślę że to z gorąca, zdarzają się takie rzeczy, stopy na wierzch i trochę czasu ;)

Gość gorzki smak malin
Jestem zdania, ze to jest najprawdopodobniej od siedzącego trybu życia + upały. Wcześniej kiedy byłam bardziej aktywna nie zdarzało mi się to co teraz.

Gość de ża wi
inna sprawa, że kiedy ostatnio tak długo było gorąco, porozbierać się można a na stopach zawsze coś być musi, nic dziwnego,że właśnie one się przegrzewają

Gość fajna jestem:)
nogi puchną od problemów z nerkami , albo od upałów, radze pić więcej wtedy organizm nie będzie magazynował wody myśląc ,że musi bo ma go za mało:D

Gość spuchnietaaaaaaa
mialam ostatnio badany mocz i wyszlo ok. pilam bardzo duzo w te upaly

mam dokładnie to samo, tyle że mnie puchną zwykle dłonie - nie ma szans żebym zdjęła pierścionek czy zgięła palce... masakra! trzeba się jakoś odwodnić chyba, ale nie wiem czy to dobry pomysł na taki upał...

Gość spuchnietaaaaaaa
rece puchna mi w upaly wlasciwie juz od kilku lat ale nie nosze pierscionkow wiec mi to jakos nie przeszkadza. a te nogi to pierwszy raz i masa popekanych zylek na stopach