Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domigikoo

Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość Domigikoo

witam. 26 czerwca zapomnialam wziac jednej tabletki antykoncepcyjnej. wzielam ją po 12h. (dzisiaj mija ponad rok od brania tabletek, zawsze bralam regularnie). to byl pierwszy tydzien brania tabletek. dostałam okres, trwał mi normalnie 5 dni. Po pominieciu jak i przed kochalam sie ze swoim facetem, no ale tydzien temu okres mi sie zakonczył. Już od 3 dni jakoś źle sie czuje, fakt mało śpie, źle sie odzywiam, stosuje dość rygorystyczną dietę, żyje w tempie. Mam uczucie jakiejś guli w gardle, nie wiem może to tarczyca, nie mam pojecia. jest mi goraco, ale to moze od upalow. Nie mam sily, szybko sie mecze, Czy to moze byc objaw ciazy?

Gość lalazmaja
mysle ze nie jestes w ciazy

Gość Domigikoo
czemu tak sadzisz?

Gość nudne życie prowadzę
gula w gardle to objaw ciąży :) hmm

Gość BUHAHAHA
te gule w gardle to mogą być podejrzane... bo jak ja bylam w ciąży to mi się wymiotować chaciało...

Gość Domigikoo
jestem zdenerwowana, prosze o konkretne odpowiedzi... zrobie test , ale jutro :(

Gość Domigikoo
ale mnie sie nie chce wymiotować

Gość lalazmaja
kobieto nie jestes w ciazy. czytalas na opakowaniu tabsow co sie stanie gdy zapomnisz 1 tabletki w zaleznosci od tygodnia? poczytaj sobie. przeczytaj raz jeszcze to co napisalas m.in o objawach i miej troche oleju w glowie i sama sobie odpowiedz.

Gość MISS FITness*
to jest objaw nerwicy

Gość Domigikoo
czytalam. i bylo pytanie "czy byl stosunek w tygodniu poprzedzajacym pominiecie tabletki" a odpowiedz brzmi... BYŁ....a ja dalej brałam tabletki, no ale okres dostałam, wiec skad ta gula w gardle?

Gość lalazmaja
ja pierdole. no nie moge. idiotka. gula w gardle! wiesz co az mi sie nie chce pisac i wyjasniac. ile ty masz lat? gula w gardle. o matko!

Gość Marika26190
WIESZ CO JA NIE ZNAM SIE NA TYM JAK DZIAŁAJĄ TABLETKI I CZY MOGLAS ZAJSC W CIAZE, BO STOSOWAŁAM PREZERWATYWY TYLKO. JAK ZASZŁĄM W CIĄZĘ, TO BYŁO ROK TEMU W MAJU - TEZ BYŁO KILKA DNI TAKICH UPALNYCH, ZEMDLAŁAM W POCIAGU NAWET, BYŁO MI DUSZNO, BAAARDZO SZYBKO SIE MECZYŁAM NO I 3 DNI PRZELEZAŁAM W ŁÓŻKU, ŻYGAŁAM , MIAŁAM NIECHEC DO ZYCIA I WOGOLE. PO PROSTU WYCIENCZONA BYŁAM, NIE MIALAM SILY NA NIC I CIAGLE ZYGAC CHODZIŁAM TO PAMIETAM:) ALE U MNIE OKAZAŁO SIE JESZCZE ZE MIAŁAM 5 LAT NIE LECZONĄ ANEMIE - A TO BARDZO OSŁABIA I JEST BARDZO WAZNE W CIAZY, WIEC ZROB SOBIE PREDKO BADANIE KRWI - BO NAWET JESLI NIE BEDZIESZ W CIAZY WARTO BRAC ŻELAZO, JESLI TO OBJAW ANEMII PO PROSTU. JA MIAŁAM TAKI NIEDOBÓR, ŻE W CIAZY DZIEWCZYNY DOSTAWAŁY DAWKE ŻELAZA - 3mg DZIENNIE, A JA 180mg DZIENNIE.. WIEC MOZLIWE, ZE MASZ NIE LECZONĄ ANEMIE, JESLI NA CODZIEN TEZ NIE JESTES JAKIMS OKAZEM SPORTSMENKI. pOZDRAWIAM. A JESLI OKAZE SIE ZE JESTES W CIAZY - TO Z GORY RADZE OPŁAC SOBIE CESARKE, BO POROD NATURALNY TO RZEŹ, WIEM CO MOWIE, A JESTEM WYSPORTOWANA, CHUDA I MAM 23 LATA, WIEC URODZIC POWINNAM NA LAJCIE...NO A OKAZAO SIE , ZE POROD TO ROZRYWANIE OD WEWNATRZ.. ALE MIMOTEGO MAM TERAZ SLICZNĄ 5 MIESIECZNA CORECZKE:)POZDRAWIAM

Gość Domigikoo
no mam takie uczucie , jakby mi coś stało w gardle. moze to od zbyt duzej ilosci kwasu w zoladku? w sumie malo jem bardzo

Gość lalazmaja
no nie wierze. serio nie wierze ze sa takie kretynki:):)

Gość Domigikoo
dzięki...ja kiedys mialam anemie ale malo znaczną... teraz to mozliwe ze mam anemie, lub problemy z nadkwasotą...

Gość Domigikoo
ale czemu mnie wyzywasz? ja nie mowie ze taka gua w gardle to objaw ciązy, tylko po prostu nie raz sie martwilam ze jestem w ciazy a nigdy tego nie mialam

Gość nniedostępnablondi
te gule w gardle to zgaga. Wiem cos o tym.

Gość Marika26190
DLACZEGO JEDZIECIE NA TĄ DZIEWCZYNĘ? PYTA WAS TYLKO, A WY ZAMIAST POKAZAC SWOJĄ DOJRZAŁOŚC I NORMALNIE ODPOWIEDZIEĆ, TYLKO SIĘ WYZŁOŚLIWIACIE I OBRAŻACIE - W SZCZEGOŁNOSCI lalazmaja NIEW WIEM JAK TAK MOŻNA SIE ZACHOWYWAC I TO NA KAZDYM FORUM, JESTES JAKĄS POJEBANĄ SADYSTKĄ LUBIĄCĄ DRĘCZYĆ PSYCHICZNIE, ALBO MAJĄCĄ TYLE KOMPLEKSÓW, ZE SIĘ W DUPIE NIE MIESCI..? I JESZCZE JEDNO NIE PANOSZ SIĘ NA TYM FORUM, BO TO NIE JEST FORUM NA KTORYM MOŻNA UBLIŻAĆ CZY WYSMIEWAĆ, JEŚLI NIE MASZ NIC MĄDREGO DO POWIEDZENIA TO NIE ZABIERAJ GŁOSU W TAKIM TEMACIE W KTÓRYM NIE JESTEŚ KOMPETENTNA. bO PROWADZISZ TYLKO DO DEWALUACJI CHĘCI DO PISANIA NA TYM FORUM I ANIHILUJESZ SPOŁECZEŃSTWO IDOTKO. A DO AUTORKI - JA TEZ MAM CZASMI TAKĄ GULE W GARDLE I LATEM JANCZESCIEJ TO WYNIKA U MNIE Z WYPICIA MASY ZIMNYCH NAPOJI W OGROMNY UPAŁ I KIEDY JEST DUSZNO, CZUJE TAKIE ZGRUBIENIE I TAK JAK BYM SIE PRZEZIĘBIŁA, COS W TYM RODZAJU, NO I DODATKOWO DOCHODZI ZMECZENIE - W UPAŁY. WYDAJE MI SIE ZE NIE JESTES W CIAZY NO ALE NIE MOGE TEGO STWIERDZIC:) A TAK POZA TYM MIŁA DZIEWCZYNA Z CIEBIE I NIE MARTW SIĘ:)

Gość lalazmaja
hahahhahahahahahahaa a za co cie dziecko zjechalam.. dobrze wiesz. smarkulo:) hahahhaha a autorce wyraznie napisalam ze nie jest. ale domagala sie wyjasnien bo ma gulaaa :D

Gość lalazmaja
za EUROGABKI CIE ZJECHALAM hahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaa tak tak doradzaj autorce dziecko hahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaa no nie moge

Gość Marika26190
lalazmaja - TO ŻE KTOS SIEDZI CZASAMI NA NASZEJ KLASIE TO NIC NIEZWYKŁEGO - TO JUZ W GRE NIE MOZNA ZAGRAC? LEPIEJ GRAC GRE NIZ ZYC FORUM INTERNETOWYM NA KTORYM CZEKASZ KOMU DOSRAC..

Gość lalazmaja
hahahhahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaa poczytaj sobie moje wypowiedzi na innych topikach wtedy zrozumiesz jaka glupote piszesz. wlasnie wypowiedzialam sie o mieszkaniach. wiesz co to jest rekomendacja t? idz na nk dziecko hahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaa a zycie swoje mam i nie na nk:D

Gość Marika26190
JA MAM 26 LAT WIEC TY PRZYMMKNIJ MORDE GŁUPIA SUKO.

Gość Marika26190
SŁUCHAJ JESTEM INFORMATYKIEM ZZWODU, WIEC JESLI MASZ PROBLEM WYSTARCZY, ZE TERAZ ADRES IP KOMUTERA TWOJEGO KTORY ZNAM - POROZSYŁAM W ODPOWIEDNIE MIEJSCA I ZROBIE CI OBCIACH, ALBO NAWET WEJDE NA TWOJE NK WIEC BADZ UPRZEJMA I ZAMKNIJ PASZCZE..

Gość Marika26190
Nie, nie wiem co to jest rekomendacja i nikt z Polski tego nie wie, to nie wiedza dla przecietnego Polaka:)hqahahaha litości..

Gość lalazmaja
to pojde na policje:) ja nie ale moj maz jest informatykiem:)

Gość Marika26190
To skoro Twój mąż jest nagle informatykiem to nie wiem czemu jeszcze siedzi z taką idotką, informatycy to przeważnie ludzie inteligentni, wykształceni.