Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinnaaa

Problem Ciąża POMOZCIE !! PROSZE!

Polecane posty

Gość Paulinnaaa

Otoz mam problem i nie wiem jak duza jest szansa zajscia w ciaze w moim przypadku i czy w ogóle jest. Bralam tabletki anty codziennie o 22:00 Opisze poszczegolne dni : 7 dni przerwy (okres) 1 dzien - wzielam tabletke o 22 2 dzien - sex i koncowka we mnie, i nie wzielam w tym dniu tabletki 3 dzien - wzielam 2 tabletki dopiero o okolo godzinie 12:00 wiec spoznialem sie o okolo 14godzin(z tego co wiem 12 godzin jest dopuszczalne). O godzine 18 wzielam 4 tabletki steridilu 30 zeby zrobic metode yuzupe. W nocy wymiotowalam chyba przez te 4 tabsy 4 - dzien, nie powtorzylem metody yuzupe, a o 22 wzielam normalnie 1 tabeltke anty Cilest. Jaka jest szansa zajscia w ciaze w moim przypadku prosze pomożcie !!

Gość mnmnmnlkjkjkj
nie, szansa jest rowna 0..nie wzieta tabletka moze ale nie musi doprowadzic do owulacji, i poki to nastapi..te wszystkie plemniki dawno wygina:D takze szansy na ciaze nie ma

Gość Paraman
czy oby napewno?

Szansa jest zwlaszcza ze byl to pierwszy tydzien z blistra i nie byla to tylko jedna spozniona tabl. Nie rozumiem po co bralas o 12 dwie tabl. skoro normalnie bierzesz o godz.22. do tego po 6h wymiotowalas wiec istnieje szansa ze nie wchlonely sie one do konca. jedynie co mozesz zrobic to poczekac do konca blistra i w dniu krwawienia zrobic test. Tutaj masz wiecej na ten temathttp://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80684

Gość Paulinnaaa
To byla tylko jedna spozniona tabletka w dniu kiedy mialam stosunek . Wzielam o 12 bo musialam wziasc jak najszybciej. Dziekuje dziewcyzny :*