Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowska

Niespodzianka dla faceta ?

Polecane posty

Gość bankowska

Hey :) Mój chłopak wraca z delegacji za parę tygodni. W tą noc w którą on wraca będę u niego spać (a nie często to robie no i jego rodziców nie będzie) i chce coś zrobić dla niego... tylko za bardzo nie wiem co. Jesteśmy razem 4 lata. Myślałam nad tym żeby po prostu położyć się naga w jego łóżku i czekać na niego, albo otworzyć mu nago drzwi. Musze jednak wziąć pod uwagę to że będzie po przebyciu długiej trasy za kółkiem i nie wiem...

Gość rybak zza krzaków
a co to za niespodzianka? Wracasz sfilcowany z roboty - a tu naga baba...drzwi otwiera... albo w łózku leży...Na głowę upadłaś? Zimne piwko, golonka z chrzanem, gorąca kapiel, ciekawa książka - w tym kierunkuraczej kombinuj.

Gość banko...
no nie bardzo bo powiedział mi że jest spragniony mnie , i czeka na jakaś sex niespodziankę

Gość zrób tak:
czarne szpilki, czarne pończochy, czarne koronkowe majtki i biustonosz a na to biała męska koszula, czerwone usta i paznokcie, świece, wino, coś do przekąszenia "po", lub "przed" jeśli bardzo głodny będzie:) powinno zadziałać, powodzenia:)

Gość dziewczynka27
jak mój chłopak wrócił z delegacji to po tych 15 godz jazdy ledwo stał w drzwiach ale po pysznej kolacyjce było nam razem bardzo miło p.s. i tak nie ma ideałów

Otworzyć drzwi nago to może nie koniecznie, ale przygotuj mu jakąś porządną kolację z dobrym winkiem, a sama załóż jakąś seksowną bieliznę i ewentualnie na to jakieś skąpe ciuszki. Jeśli będzie bardzo styrany to najpierw się naje a potem zajmie się Tobą, albo na odwrót- tak czy owak będzie szczęśliwy :)

Gość specja lista
hmmm wiesz facetów bardziej kręcą seksi ubrane laski niż nagie. pozwól facetowi coś ściągnąć z siebie bedzie wieksza frajda!!!!!! konieczne są szpilki!