Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shatz

Mleczko uedrniajace garnier

Polecane posty

Używał ktoś ?? Dziś zakupiłam. Gnralnie wybrałam sie po jakis balsam ten był w promcj i upiam .. Nie spodziewam sie cudu .. ale oże troche zauwazlylyscie dziewczyny jakis efekt??? ujedrnił chociaztroche albo napioł skóre? jak z nawilżeniem ? po jakim czasie efekty???producent zapewnia po 7 dniach ale w o to juz nie uwieze :D

Gość Katorga...7890-
ja używałam, ale nie polecam. Okropnie smakuje i pół dnia się potem tym mleczkiem odbija

czekam na normalne odpowiedzi na pustakow takch jak ty nie bede zwracac uwagi

Gość Katorga...7890-
a jednak odpowiedziałaś na mój post. Nie kontrolujesz się

Gość o rzeszty
jesli nie bedziesz sie ludzic, ze jakikolwiek krem ci ujedrni skore lub ja napnie, mozesz sie spodziewac efektu nawilzenia i z czasem skora stanie sie lepiej odzywiona i zdrowsza. a zdrowsza skora wyglada ladniejsza i jedrniejsza. tak samo ze zmarszczkami na buzi - zapobiegnie im tylko dobre nawilzenie i skuteczny filtr, a usunie je tylko sklalpel ;)

Gość nie wypowiem się
bo obrażasz osoby, które się wypowiadają.

Miałam kiedys zarówno mleczko jak i krem do ciała z tej serii. Ja jestem jeszcze młoda a w owym czasie to w ogóle byłam gówniarą więc z jędrnością skóry nie miałam problemu. Z tego co zauważyłam to napina ją troche i silnie wygładza, ale jest to efekt doraźny, skóra jest nieco "ściągnięta" ale nie na długo. Na dłuższą metę nie zauważyłam żadnych efektów poza utrzymaniem gładkości skóry (ale to też dzięki pilingom)